вторник, 21 декември 2010 г.

Ice Cube обсерватория Neutrino На Южния полюс

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b2_CL_Mp_0I/story01.htm:
Scryer пише "Изграждане на Ice Cube Neutrino обсерватория е завършен на 18 декември на Южния полюс. Това е сега най-големият неутрино в света датчик с 5160 оптични сензори на 86 струни вградени две километра по-долу Амундсен-Скот Южна Националната научна фондация на полюс станция. Това е събиране на данни, тъй като строителството започна и ще бъде напълно оперативна след последното замразяване струни март 2011 година. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




четириядрен Comcast е тунер Xfinity спектър DVR с достъп до интернет, разкрити от FCC

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/21/comcasts-xfinity-quad-tuner-spectrum-dvr-with-internet-access-r/:
Кажи здравей на бъдещето на DVR-, най-малко от Comcast , като си, все още необявени Xfinity спектър кутия преминал през FCC в базата данни на малко след като разкри съществуването си от Wall Street Journal. Един бърз поглед на производството готови за употреба разкрива има много нови функции, тук, в това число нов дизайн за употреба, включително IMDB стил гласове и информация на екипажа, както и достъп до интернет услуги. Въпреки че е хардуер прави този Pace RNG-210n един 500GB HD DVR с четири тунери, MOCA и IP достъп, един от най-големите промени е софтуер преобразяване означава тя се появи уведомление, предизвикани от вашия Twitter, Facebook и YouTube.

Конфигуриране на Xfinity.com / спектър, изглежда, че само ще покажете на информация, когато хората, които следите споделяне на снимки, видео или линк към информация за телевизионни предавания и филми, като "най-" видимата област на самия себе си кутия, плюс опция да споделят това, което гледате на тези услуги. Има по-малко подробности за това "приложения" на менюто, но времето, движението, музиката и игрите се предлагат, да вземе бърз поглед към най-интересните раздели включително погледнете за употреба, дистанционно и кутия в нашата галерия или разгледайте FCC стружки себе си за повече информация - че е трудно да разберете дали промените ще направи всички наши проблеми с кабел, определени върховете си отиде, но почти всяка нова употреба трябва да бъде по-добре от това, което е там сега, нали?

[Благодаря, cypherstream]


Орегон To Let Студентите Проверете Използвайте правописа на държавните изпити

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qs9Acr8Kw7s/story01.htm:
От началото на 2011 г., Орегон Министерството на образованието ще позволи на студентите проверка на правописа им работа преди да представи държавните изпити. От статията:. "Този ход е трябвало да помогне на оценките се съсредоточи по-малко от печатни грешки и повече на техните умения за писане" Ние не сме отдаване под наем на студент клавиатура умения стоя на пътя да бъде в състояние да се изчислят с способност за писане, "заяви състояние началник Сюзън Castillo. "Тъй като ние използваме технологии за подобряване на това, което правим с оценки като нация, ние вярваме, че за проверка на правописа ще бъде един от тези инструменти."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




ZigBee завършва с малка мощност, RF стандарт за входни устройства, най-накрая може да убие IR за добро

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/21/zigbee-finalizes-low-power-rf-standard-for-input-devices-could/:
ZigBee завършва с малка мощност, RF стандарт за входни устройства, най-накрая може да убие IR за добро През годините на празен канал сърф и търсят менюто, което съм със сигурност развити умения за някои фини усъвършенства IR Стрелба, знаейки, която ще повърхности и няма да се отрази на сигналите от по-захранва вашето универсално дистанционно управление, когато се опитвате да скача, че дълги около купчина списания и сода кутии на масичката за кафе. Тези умения са на ускорена на излизане от употреба, благодарение на новата ZigBee устройство за въвеждане на стандарт, който в крайна сметка може да донесе на всички дистанционни управления на телевизори в света на RF едро. Е, той би могъл, ако установи, по-голям успех от вече съществуващите ZigBee дистанционно управление спец. успя. Новият стандарт Устройство за въвеждане се основава на това, казва, че изискват по-малко сок от IR така че тези, уморени и несъответстващи асоцииране може да продължи по-дълго. Тя също така ще работи с мишки и клавиатури и други подобни, но естествено ние сме най-оптимистично за дистанционни, въпреки че това е малко прекалено късно, за да споделите с нас изключване нашите PS3s с нашите Harmonys .

Продължавам четене ZigBee завършва с малка мощност, RF стандарт за входни устройства, най-накрая може да убие IR за добро

ZigBee завършва с малка мощност, RF стандарт за входни устройства, най-накрая може да убие IR за добро първоначално се появи на Engadget на Вто, 21-ви декември, 2010 година 15:24:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Смартфонът, че шпиони, и други изненади

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/H0mDsNOyTXE/story01.htm:
GMGruman пише "Тъй като смартфоните стане повсеместно аксесоари, неочаквани последици може да доведе. В този блог, InfoWorld е Гален Gruman разглежда някои от непредвидените последици от повсеместния мобилните технологии, в които много полезна технология може също да създаде проблеми. Например, в американската армия е с изпращане на видео обучение, за да кажа войски как да забраните на откриване на местоположението на Iphones и андроидите, така че те не могат да бъдат проследени, когато по отношение на разполагането. Това е само един пример за поведение и съзнание, че повечето хора все още не са grokked. Други включват камери , микрофони и USB устройства. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




FCC минава ограничена мрежа правила неутралитет, почти никой не щастлив за тях

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/21/fcc-passes-limited-net-neutrality-rules-almost-no-one-happy-abo/:
Е, няма изненади тук - Федералната комисия по комуникациите току-що мина ограничен набор от правила нетните неутралитет чрез гласуване с 3:2. Трите Демократична комисари, включително председателя на FCC Юлиус Genachowski, гласува "да", докато двете Републиканската комисари, така силно несъгласие - По думите на комисар Meredith Baker: "Аз наистина, наистина много разногласия." Правилата не са направени публично достояние още, но общото разбиране е, че кабелна широколентова ще бъде по-силно регулиран от безжични - ключова точка, тъй като превозвачите започват разследване на плащане на таксите за обслужване . Това означава, че дори и нетната неутралитет застъпва са недоволни от днешното решение - Демократична комисар Майкъл COPPS направо се казва: "Днешните действия може - и трябва - да отиде по-далеч." Нещо повече, ние сме научили, че Verizon е вече обмисля предизвикателство - което е странно, тъй като правилата за проследяване появи в тясно сътрудничество с тази съвместна Verizon / предложението на Google от лятото. Ние все още чакаме за пълния текст на правилата и ще публикуваме пълна разбивка, след като ние ги вземем, но за сега удари източник връзка и вижте забележки Genachowski по този регламент.

PS - Имате нужда от нетната опреснителни неутралитет? Проучете този страхотен (и образователна) анимация и интервю с Колумбия професор по право Тим У!

FCC минава ограничена мрежа правила неутралитет, почти никой не щастлив за тях първоначално се появи на Engadget на Вто, 21-ви декември, 2010 13:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник AP , Genachowski отчет (PDF) , FCC среща (видео) | Изпрати | Коментари

Digital Storm е xm15 роли лаптоп за игри с Optimus на NVIDIA

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/21/digital-storms-xm15-gaming-laptop-rolls-with-nvidias-optimus/:
Гледам да се простират отвъд оградата с вашия лаптоп покупката? Или може би просто търсите за опазване на живота на батерията, когато не бране врагове в Counter-Strike. Така или иначе, Digital Storm е новото xm15 (да не се бърка с Alienware's M15x ) може да отговори на копнеж, като $ 999 база конфигурация е снабден с 2.4GHz Core i5-520M, 4GB DDR3 RAM памет, 320GB твърд диск и на NVIDIA GT 425 ( 1 GB). Естествено, вградена видео карта на Intel чипсет е включен и за по-малко взискателни пъти, и ако сте се нуждае от малко повече сексапил, една $ 1,086 изграждане скача до 2.53GHz Core i5-540 и 1 367 щатски долара стъпки модел до 2.8GHz Core i7-640M. "Разбира се, далеч по-хубав издания са на разположение, ако сте имам пари, за да персонализирате, но ние ще оставим всичко между вас и вашия портфейл. И всеки, който изпълва портфейла си.

Продължавам четене Storm е xm15 Digital лаптоп ролята на игрите с Optimus NVIDIA

Digital Storm е xm15 лаптоп роли игри с Optimus на NVIDIA първоначално се появи на Engadget на Вто, 21-ви декември 2010 14:09:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Digital Storm | Изпрати | Коментари

Защо Android е новото Windows

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Jc2qCDKXIIs/story01.htm:
Анонимен читател пише "господство прозореца на пазара на персонални компютри е добър в много отношения, намаляване на разходите за хардуер, повишаване на ИТ грамотност и стандартна платформа за разработка на името на няколко, а може би и Android ще доведат до сходни ползи, но ако Google са много внимателни, то е вероятно да доведе някои от същите проблеми също ... "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Джош преговори почивка притурки в Late Night с Джими Фалън (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/21/josh-talks-holiday-gadgets-on-late-night-with-jimmy-fallon-vide/:
Не може да останеш до 12:37 ч. ? Ние ще ти прости ... във времето. За щастие, чудесата на интернет, са ви дава възможност да се върне в улова собствени Джош Topolsky празник сладко страна ни с Late Night на Джими Фалън . Дуото се завтече през ръкавицата на приспособления, включително B & N е за хранене Цвят на Samsung Galaxy Tab, D-Link Boxee Box, на Apple MacBook Air, Dell, Място Pro и пищен оборудвани Nexus S :. което се появява и юношеските вицове, видения на лунно затъмнение , законно / незаконно изтеглени съдържанието и Nexus X. Да, X. Вижте какво имаме предвид в двойката на видео само миналото на почивката.

Продължавам четене Джош преговори почивка притурки в Late Night с Джими Фалън (видео)

Джош преговори почивка притурки в Late Night с Джими Фалън (видео) първоначално се появи на Engadget на Вто, 21-ви декември 2010 г. 12:35:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Късно вечер с Джими Фалън (1) , (2) | Изпрати | Коментари

WikiLeaks продължава да се фонд Via Flattr

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i2erPT9FIYs/story01.htm:
novenator пише "Тъй като двете дружества за MasterCard, PayPal, Visa и се опитват да затворят, а паричният поток на проекта Wikileaks, тези, които искат да дарят са проблеми с намирането на начин да се помогне. Социалните медии / micropayment сайт Flattr ( започва да тече от Швеция) продължава да напусне канали отворени. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.