вторник, 21 декември 2010 г.

Windows 7 Телефон на пазара расте по-бързо от Android е при пускането на пазара, не означава нищо

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/20/windows-phone-7s-marketplace-grows-faster-than-android-did-at-l/:
Анализатор бележка освобождава от изследователската компания IDC точки вчера, че в почти два месеца, тъй като Windows 7 Телефон на дребно версия, Windows Marketplace е набъбнала до 4000 приложения - брой, който Android Market отне пет месеца, за да достигне. Това е впечатляващо, без съмнение, и анализатор зад номера отбелязва, че той "няма да се учудя, ако Microsoft е третият по големина апартаменти портфолио в индустрията от средата на следващата година." Сега предоставя, удря номер три ще вземе много малко усилие от страна на Microsoft - те току-що трябва да победи WebOS, BlackBerry OS, Symbian и, никой от които предизвикаха IOS-или Android-подобни нива на разработчика интерес. Така че отвъд това, какво означава за растеж? Четете!

[Благодаря, Стефан]

Продължи четене Windows 7 Телефон на пазара расте по-бързо от Android е при пускането на пазара, не означава нищо

Windows 7 Телефон на пазара расте по-бързо от Android е при пускането на пазара, не означава много първоначално се появи на Engadget на Пон, 20 декември, 2010 22:10:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink WMPoweruser.com | източник eWeek | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар