вторник, 21 декември 2010 г.

TomTom е карта Сподели обновяване носи crowdsourced навигация за iPhone GPS ап

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/21/tomtoms-map-share-update-brings-crowdsourced-navigation-to-ipho/:
Изкривени рано и извити за GPS TomTom приложението на iPhone , нали? Ако е така, че много ап просто имам много по-добре днес, тъй като версия 1.6 е подадена TomTom на карта Сподели - един crowdsourcing аспект, който ще продължаваме да си карти, в крак с времето, отколкото сте някога, че е възможно. Карта Сподели позволява iPhone на потребителите да правят промени незабавно на собствените си карти и да се възползват от безплатни актуализации карта от страна на общността TomTom и проверени от самото дружество. Това означава, че потребителите ще могат да редактирате имената на улиците, определени указания за движение и блок / деблокиране на улиците пряко на своите карти, и ако сте така любезен, можете да споделите тези новини с останалата част на общността TomTom. Освен това, приложението автоматично ще проверява за нови актуализации проверени (включително свой ред ограничения, ограничение на скоростта промени и преминаване промени), така че по-рано изпробвана и истински "ми карти бяха стари!" извинение ще съжаление вече не работят. Дайте и да вземат, както се казва.

Продължавам четене TomTom на карта Сподели обновяване носи crowdsourced навигация за iPhone GPS ап

TomTom е карта Сподели обновяване носи crowdsourced навигация за iPhone GPS ап първоначално се появи на Engadget на Вто, 21-ви декември, 2010 год 02:12:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник качи | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар