вторник, 21 декември 2010 г.

Европейската Nissan Leaf стане постоянно работещи връзки, ви дава възможност да се появи на AC безжично

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/20/european-nissan-leaf-gets-always-on-connection-lets-you-turn-up/:
Nissan Leaf стане постоянно работещи връзки, ви дава възможност да се появи на AC безжично
Ние вече се възхитих на Chevy Volt възможност е да ти се появи на AC докато тя все още е включен в А / С, с любезното съдействие на своите OnStar ап. Сега можем да потвърдим на европейския модел на Nissan Leaf е става едно и също нещо като функционалност, и се говори за стандартни - без месечни такси като теб ще се изгубите на Volt. Ние не сме все още сигурни кой е осигуряване на безжична връзка в САЩ, но в чужбина тя идва с любезното съдействие на Telenor Connexion , което ще даде възможност на мобилен телефон или компютър за достъп до Carwings Data Center дистанционно, за да провери състоянието на зареждане и променяте автомобила климата на контрол . В ЕГ автомобила отопление и охлаждане могат да бъдат две от най-големите мивки за батерии на борда, така че тази възможност, за да получите колата нагоре или надолу до ТЕЛК, докато тя все още е включен в мрежата може да ви помогне да прекарват повече кВт шофиране и по-малко от acclimatizing.

Продължавам четене Европейския Nissan Leaf стане постоянно работещи връзки, ви дава възможност да се появи на AC безжично

Европейската Nissan Leaf стане постоянно работещи връзки, ви дава възможност да се появи на AC безжично първоначално се появи на Engadget на Пон, 20 декември 2010 18:13:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар