вторник, 21 декември 2010 г.

Viewsonic: Няма Tablet G "фабричен дефект", това е въпрос потребителския опит

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/20/viewsonic-theres-no-g-tablet-manufacturing-defect-its-a-us/:
В случай, че сте го пропуснали , този уикенд Staples обяви, че вече не се предлага 10,1-инчов Viewsonic G Tablet заради "фабричен дефект". Е, както се оказа, Viewsonic твърди там наистина няма хардуер дефект на всички - вместо това на производителя на Android 2.2 , Tegra 2 -захранва таблетка съобщава, че там наистина е "опит издаване потребител." Не, това не звучи много по-добре, но според вицепрезидента на ViewSonic по маркетинг Адам Hanin на Г Tablet видял немалко връща заради муден софтуера си опит, което е предизвикано от предварително докоснете и докоснете Android слой. Редица въпроси са били също така, причинени от липсата на Flash, която Adobe все още не е сертифициран за Tegra 2 . "Ние вярваме, че е работа на потребителите, които предизвикват всичко се връща, а ние сме като важен напредък на страните от Г Tablet" Hanin ни каза.

И така, какви са тези стъпки точно? Viewsonic ще бъде отделянето на над най-въздух обновяване на софтуера до края на седмицата и също така ще осигури връзката на потребителите ръчно да изтеглите и инсталирате бета версия на Flash за подкрепата си страница. Естествено, попитахме защо Hanin на Г Tablet е доставена в тази полу-завършен вид на всички - той ни каза, че докато Android и Tegra са големи платформи, липса на Google на подкрепа за по-големи устройства означава, че компании като Viewsonic трябва да "излезе и съставят свой собствен софтуер и магазини, ап. " Не сме сигурни, че е страхотен отговор - в действителност, това нещо звучи като Viewsonic се опитва да виня Google, Adobe и NVIDIA за своя полу-готови и laggy софтуер, когато пуснат на пазара на таблетката по себе си за търговците на дребно . Така или иначе, ние, че това е повече от достатъчно ужасно "потребителския опит" въпроси в началото на реколтата на таблетки Android - пчелна пита , къде си?

Продължавам четене Viewsonic: Няма Tablet G "фабричен дефект", това е опит издаване потребител

Viewsonic: Няма Tablet G "фабричен дефект", това е опит издаване потребител първоначално се появи на Engadget на Пон, 20 12 2010 21:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар