вторник, 21 декември 2010 г.

Pentax K-5 преразглеждане Ууди: твърда, но скъп ъпгрейд от K-7

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/21/pentax-k-5-review-roundup-solid-but-pricey-upgrade-from-the-k-7/:
Pentax на К-5 DSLR е около известно време сега, но това е едва наскоро е достатъчно да се установи нещо, ревюта на критична консенсус. Краткият от него е, че камерата до голяма степен адреси-голямата част от критиките, отправени към K-7 е замяна, а именно - съмнително качество на изображенията и висока производителност бедните ISO по-специално - но тези подобрения ще е свързано с доста як цена. В K-7 струва около $ 300 повече от Nikon D7000 , които Цифрова фотография Преглед отбелязва, е има подобен сензор, но "значително по-гъвкава система за автофокус." Фотография блог също стигна до някои сходни заключения, но отбелязва, че "заглавие-вземете най-скорост от 512 хиляди е направо неизползваеми "и предлага Pentax трябва да има само след доведе на Nikon и лимитираните неща 25600. Въпреки, че високата цена и някои малки проблеми, обаче, ДП мнение казва, че камерата е "не-мозък" ъпгрейд за текущата Pentax потребителите, но явно все още нещо като трудно се продава за Canon или Nikon потребители. Хит на линковете по-долу за някои допълнителни поема камера.

Прочетете - Цифрова фотография Преглед
Прочетете - Фотография Блог
Прочетете - Imaging Resource
Прочетете - Pocket-влакънца

Pentax K-5 преразглеждане Ууди: твърда, но скъп ъпгрейд от K-7 първоначално се появи на Engadget на Вто, 21-ви декември, 2010 00:40:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар