вторник, 21 декември 2010 г.

четириядрен Comcast е тунер Xfinity спектър DVR с достъп до интернет, разкрити от FCC

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/21/comcasts-xfinity-quad-tuner-spectrum-dvr-with-internet-access-r/:
Кажи здравей на бъдещето на DVR-, най-малко от Comcast , като си, все още необявени Xfinity спектър кутия преминал през FCC в базата данни на малко след като разкри съществуването си от Wall Street Journal. Един бърз поглед на производството готови за употреба разкрива има много нови функции, тук, в това число нов дизайн за употреба, включително IMDB стил гласове и информация на екипажа, както и достъп до интернет услуги. Въпреки че е хардуер прави този Pace RNG-210n един 500GB HD DVR с четири тунери, MOCA и IP достъп, един от най-големите промени е софтуер преобразяване означава тя се появи уведомление, предизвикани от вашия Twitter, Facebook и YouTube.

Конфигуриране на Xfinity.com / спектър, изглежда, че само ще покажете на информация, когато хората, които следите споделяне на снимки, видео или линк към информация за телевизионни предавания и филми, като "най-" видимата област на самия себе си кутия, плюс опция да споделят това, което гледате на тези услуги. Има по-малко подробности за това "приложения" на менюто, но времето, движението, музиката и игрите се предлагат, да вземе бърз поглед към най-интересните раздели включително погледнете за употреба, дистанционно и кутия в нашата галерия или разгледайте FCC стружки себе си за повече информация - че е трудно да разберете дали промените ще направи всички наши проблеми с кабел, определени върховете си отиде, но почти всяка нова употреба трябва да бъде по-добре от това, което е там сега, нали?

[Благодаря, cypherstream]


Няма коментари:

Публикуване на коментар