вторник, 21 декември 2010 г.

ZigBee завършва с малка мощност, RF стандарт за входни устройства, най-накрая може да убие IR за добро

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/21/zigbee-finalizes-low-power-rf-standard-for-input-devices-could/:
ZigBee завършва с малка мощност, RF стандарт за входни устройства, най-накрая може да убие IR за добро През годините на празен канал сърф и търсят менюто, което съм със сигурност развити умения за някои фини усъвършенства IR Стрелба, знаейки, която ще повърхности и няма да се отрази на сигналите от по-захранва вашето универсално дистанционно управление, когато се опитвате да скача, че дълги около купчина списания и сода кутии на масичката за кафе. Тези умения са на ускорена на излизане от употреба, благодарение на новата ZigBee устройство за въвеждане на стандарт, който в крайна сметка може да донесе на всички дистанционни управления на телевизори в света на RF едро. Е, той би могъл, ако установи, по-голям успех от вече съществуващите ZigBee дистанционно управление спец. успя. Новият стандарт Устройство за въвеждане се основава на това, казва, че изискват по-малко сок от IR така че тези, уморени и несъответстващи асоцииране може да продължи по-дълго. Тя също така ще работи с мишки и клавиатури и други подобни, но естествено ние сме най-оптимистично за дистанционни, въпреки че това е малко прекалено късно, за да споделите с нас изключване нашите PS3s с нашите Harmonys .

Продължавам четене ZigBee завършва с малка мощност, RF стандарт за входни устройства, най-накрая може да убие IR за добро

ZigBee завършва с малка мощност, RF стандарт за входни устройства, най-накрая може да убие IR за добро първоначално се появи на Engadget на Вто, 21-ви декември, 2010 година 15:24:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар