вторник, 21 декември 2010 г.

Microsoft: повече от 1,5 милиона Windows 7 Телефон устройства, продавани на превозвачите и търговците на дребно

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/21/microsoft-over-1-5-million-windows-phone-7-devices-sold-to-carr/:
Microsoft реши най-накрая ястие някои данни за продажбите на новата Windows Phone 7 платформа, но уви, това не са данните за продажбите ние търсим. Вместо да дава ни сочен броят на действителните устройства, продавани на крайните потребители, екипажът Редмънд е осигурил спретнато заоблени 1,500,000 броя на продажбите на мобилни оператори и търговци на дребно. Това ни казва, че мобилната индустрия е изкупуването на новата операционна система на Microsoft, и че ще бъде глупаво да не се, но наистина не ни образоват много по отношение на относителния успех на старта на платформата. Всичко, което "Майкрософт" Ахим Berg ще кажа е, че началото на продажбите са били "в съответствие" с очакванията на компанията му.

Microsoft: повече от 1,5 милиона Windows 7 Телефон устройства, продавани на превозвачите и търговците на дребно първоначално се появи на Engadget на Вто, 21-ви декември 2010 09:32:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Microsoft | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар