вторник, 21 декември 2010 г.

T-Mobile в крайна сметка получаване на мобилни 3G (или 4G) рутер лудост следващия март?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/20/t-mobile-finally-getting-in-on-the-mobile-3g-or-4g-router-craz/:
Sprint, Verizon и AT & T са всички разположени MiFisMiFi еквиваленти ) в този момент, като T-Mobile като единствен превозвач, гражданин на САЩ да се справят без специален мобилен маршрутизатор - някакъв вид устройство, което може да хвърли в джоба си и своя на за случаите, когато трябва да се превърне мобилен сигнал данни в един хубав малък джоб на WiFi. Изглежда, че това е най-накрая променя, макар и с TmoNews изтичане на някои снимки показват, че на устройството с кодово име "Lil Wayne" - да, Lil Wayne - ще бъдат въведени през март следващата година, като предлага пълен 21Mbps HSPA + скорости, последван от втори модел през второто тримесечие на годината. Този ход прави един куп чувство за T-Mobile сега, че те са предлагат WiFi връзване на избрани модели телефони ... и наистина, не трябва да бъде използване на тази лъскава, нов "4G" мрежа в колкото се може повече данни в сферата на пътища е възможно, все пак?

T-Mobile в крайна сметка получаване на мобилни 3G (или 4G) рутер лудост следващия март? първоначално се появи на Engadget на Пон, 20 дек 2010 22:52:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Electronista | източник TmoNews | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар