вторник, 21 декември 2010 г.

Hulu Plus не се случва на кабели при условие TiVo DVR-премиера, Скрудж отново печели

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/21/hulu-plus-not-happening-on-cable-provided-tivo-premiere-dvrs-sc/:
Hulu не се случва на TiVo кабели, предвидени премиера DVRs, Скрудж отново печели
Това е малко трудно да се знае точно кой виновен тук, но едно нещо е сигурно: потребителите губят. Миналата седмица Suddenlink започнаха да въвеждат TiVo премиера DVRs на своите клиенти минус Netflix , казвайки, че това е споразумение е Netflix с ателиета, че предотвратява стрийминг услуги, да се въвеждат на компанията DVR кабел. По това време той изрази надежда, че Hulu Plus може да продължи да работи, но сега е потвърдено, че клиентите му няма да се, че или, обвинявайки същия вид споразумения между Hulu и неговите доставчици на съдържание. Разочароващ? Абсолютно - но има един очевиден работа на втори кръг: купят собствен оправиш TiVo премиера, да получат достъп до Netflix и Hulu Плюс това, и да спре плащанията си кабелен оператор, че месечните такса.

Hulu Plus не се случва на кабели при условие TiVo DVR-премиера, Скрудж победи отново първоначално се появи на Engadget на Вто, 21-ви декември 2010 07:32:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник GigaOM | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар