вторник, 21 декември 2010 г.

Нов Apple TV, Roku медии сияние състезанието да се прекъсне един милион продажби

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/21/new-apple-tv-roku-media-streamers-race-to-break-one-million-in/:
Любопитни времето, нали? Тази сутрин, Cupertino на PR отдела е взривен на един отзив за книга от издателя, удостоверяващ, че ултрамодерен Apple TV - което само започва корабоплаването преди три месеца - се очаква да премине от един милион в продажбите преди Коледа. Най-очевидната забележка е трудно да се игнорира: "Това е много за хоби . " И да, това е. Но най-вероятно има повече общо с тенденциите в потребителските покупки и приятно ниски $ 99 цена точка, отколкото нещо друго, и ако имате съмнение, че логиката, вероятно ще трябва да има седящи надолу с Roku главен изпълнителен директор Антъни Ууд. Хората от Business Insider е и Ууд призна, че Roku медии знаменца продажби са всъщност два пъти след въвеждането на второто поколение на Apple TV. Както разказва историята, Работа е на целия сектор на твърдо вещество чрез пренасочване на потребителите внимание на разпределителната кутия сфера, както и с най-основните търговията на дребно Roku за само $ 59 , това е доста ясно, че облекло управлява трудно сделка. Roku също очаква да продаде една милионна кутия от края на тази година, но, разбира се, е много по-дълъг от три месеца, за да го направят. И все пак, за една и ъгъл, продажба на един милион за нещо (да не говорим търсят по $ 50 милиона или повече годишни продажби) е съвсем постижение.

Продължавам четене Нов Apple TV, Roku медии сияние състезанието да се прекъсне един милион продажби

Нов Apple TV, Roku медии сияние състезанието да се прекъсне един милион продажби първоначално се появи на Engadget на Вто, 21-ви декември 2010 година 09:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink TUAW | източник Бизнес Insider | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар