вторник, 21 декември 2010 г.

FCC минава ограничена мрежа правила неутралитет, почти никой не щастлив за тях

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/21/fcc-passes-limited-net-neutrality-rules-almost-no-one-happy-abo/:
Е, няма изненади тук - Федералната комисия по комуникациите току-що мина ограничен набор от правила нетните неутралитет чрез гласуване с 3:2. Трите Демократична комисари, включително председателя на FCC Юлиус Genachowski, гласува "да", докато двете Републиканската комисари, така силно несъгласие - По думите на комисар Meredith Baker: "Аз наистина, наистина много разногласия." Правилата не са направени публично достояние още, но общото разбиране е, че кабелна широколентова ще бъде по-силно регулиран от безжични - ключова точка, тъй като превозвачите започват разследване на плащане на таксите за обслужване . Това означава, че дори и нетната неутралитет застъпва са недоволни от днешното решение - Демократична комисар Майкъл COPPS направо се казва: "Днешните действия може - и трябва - да отиде по-далеч." Нещо повече, ние сме научили, че Verizon е вече обмисля предизвикателство - което е странно, тъй като правилата за проследяване появи в тясно сътрудничество с тази съвместна Verizon / предложението на Google от лятото. Ние все още чакаме за пълния текст на правилата и ще публикуваме пълна разбивка, след като ние ги вземем, но за сега удари източник връзка и вижте забележки Genachowski по този регламент.

PS - Имате нужда от нетната опреснителни неутралитет? Проучете този страхотен (и образователна) анимация и интервю с Колумбия професор по право Тим У!

FCC минава ограничена мрежа правила неутралитет, почти никой не щастлив за тях първоначално се появи на Engadget на Вто, 21-ви декември, 2010 13:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник AP , Genachowski отчет (PDF) , FCC среща (видео) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар