вторник, 21 декември 2010 г.

Droid Incredible отнема стабилна на ухапване от Пищен (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/21/droid-incredible-takes-a-stable-bite-out-of-gingerbread-video/:
Android 2.3, да си Android 2.3! А Пищен ROM за Droid Incredible , която е била готвене на XDA-фирми за няколко седмици, е най-накрая търсят готови за масово потребление. Той удари версия 4 през нощта, за определяне на няколко дразнещи въпроси и дава възможност на 8-мегапикселова камера, която оставя само на видео запис и GPS функции на списък със задачи. В противен случай, той гледа като един много хлъзгав прилагането на най-новата операционна система на Google, и това е особено приятно да се види как му реакция е подобрило между изгражда. Хит на източника връзката за повече информация, но не очаквайте да разберете защо HTC, Verizon и др не мога да направя неща, това бързо се.

[Благодаря, Стюарт]

Продължавам четене Droid Incredible отнема стабилна на ухапване от Пищен (видео)

Droid Incredible отнема стабилна ухапване от Пищен (видео) първоначално се появи на Engadget на Вто, 21-ви декември, 2010 год. 02:56:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник XDA-фирми | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар