вторник, 21 декември 2010 г.

Clamcase IPAD случай клавиатура с поставка вече в продажба, кораби януари 2011 год.

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/21/clamcase-ipad-keyboard-case-stand-now-on-sale-ships-january-2/:
Със сигурност не сте забравили за Clamcase ! Само 14 часа след Apple представи IPAD , някой от персонала на Clamcase подал заявка за патент за устройството, което пиъринг най-горе. От тогава до сега, повърхностни познания на IPAD случаи клавиатурата са излезли наяве , но доста хора са очевидно е в очакване на оригинала, за да се материализира. Тази седмица, компанията откри предварителна заявка гореща линия за устройството, то Хокинг за не-точно-сделка бен цена от $ 119. Той е достъпен в различни цветове, които искате, стига да е черен, и ако всичко върви добре той ще удари по морски докове следващия месец. Това е определено най-хубавото на куп въз основа на снимки сам, и не е като това ще трябва да се опита ужасно трудно да победи конкурентите, които вече ни разочарова . И така, какво е то ще бъде? Вие в една?

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Продължавам четене Clamcase IPAD случай клавиатура с поставка вече в продажба, кораби 01 2011

Clamcase IPAD клавиатура кутия с поставка вече в продажба, кораби януари 2011 година първоначално се появи на Engadget на Вто, 21-ви декември 2010 г. 11:38:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Engadget Испански | източник Clamcase | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар