вторник, 21 декември 2010 г.

Сърцето Spark висулка мига със сърцето си, автоматично ще ви стане в леглото (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/21/heart-spark-pendant-blinks-with-your-heart-automatically-gets-y/:
Не че ние не сме били затрупани с верига, свързани с модни аксесоари в миналото, но ако вече сте започнах да мисля за това, което се получи, че прекрасно момче (или жена) на вашия живот дойде февруари, не изглежда далеч. SenseBridge, изследователска група с много страст, току-що разкри сърцето Spark ($ 69, се продават още сега) - носене висулка с вграден безжичен приемник, един повърхностни познания на светодиодите и фактор уау това е направо трогателна. В щастлив го носи трябва да каишка на колан около гърдите си, за да се следи за тяхното сърдечната честота, която след това се предават безжично към сърцето Spark, при получаване на информация, на борда на светлините ще мигат със същата скорост като сърцето, което улеснява за любовта на живота си, за да видите, когато сърцето ви е възбуден. Видео демонстрация е само миналото на почивка, и да, това е толкова ценно, както можете да си представите.

Продължавам четене сърце Spark висулка мига със сърцето си, автоматично ще ви стане в леглото (видео)

Сърцето Spark висулка мига със сърцето си, автоматично ще ви стане в леглото (видео) първоначално се появи на Engadget на Вто, 21-ви декември 2010 00:04:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink НАПРАВЕТЕ | източник SenseBridge | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар