вторник, 21 декември 2010 г.

Microsoft Office Genuine Advantage оси, казва програмата е "изпълнила целта си"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/21/microsoft-axes-office-genuine-advantage-says-program-has-serve/:
Това не е предлагане на индикации, че Windows Genuine Advantage , ще ги последват, но Microsoft наскоро направи доста изненадващо ход на затваряне дългогодишното си Office Genuine Advantage програма. Както и при Windows Genuine Advantage, че програмата е предназначена за борба с пиратството и, като всеки потребител може да Office никакво съмнение, свидетелства, че не е срамежлива, за да направи присъствието си известен - предупреждения като една по-горе показа, когато го изтегляте шаблони от Office.com , например. Защо се промени? Microsoft не е точно предлага твърде много информация, с говорителя само ще доколкото да се каже, че програмата е "изпълнила целта си" и че Microsoft е "да се правят няколко нови инвестиции, които ще ни позволят да се ангажират с клиенти и помощ на жертвите на измами. " В същото време, обаче, изглежда, сега можете да просто да отидете за вашия бизнес, без предупреждение, могат да се намерят.

Microsoft Office Genuine Advantage оси, казва програмата е "изпълнила целта си" първоначално се появи на Engadget на Вто, 21-ви Декември, 2010 05:39:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник ZD Net | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар