вторник, 21 декември 2010 г.

JBL на Airplay-съвместим On Air говорител Wireless док хитове на FCC

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/21/jbls-airplay-enabled-on-air-wireless-speaker-dock-hits-the-fcc/:
JBL е една от първите компании, освен iHome и Denon / Marantz да обяви подкрепа за в ефир технология на Apple , така че не е изненада, че компанията на Air говорител Wireless док просто да натиснете на FCC, пълна с ръководството му - ние сме научили, че ефир ще бъде по цялото място на CES 2011. В On Air Wireless изглежда като любител на риф на JBL На линия на Air говорител докове и будилници - то се характеризира с това запознати дизайн swoopy цикъл, но добавя в голям LCD дисплей, който показва албум произведения на изкуството, докато стрийминг на музика. Търси в ръководството, на дисплея се прави WiFi настройка и конфигуриране малко по-лесно, което е хубаво. В крайна сметка, тя изглежда обещаващ, но ще видим каква цена и наличност изглежда, когато стигнем до CES.

JBL на Airplay-съвместим On Air говорител Wireless док хитове на FCC първоначално се появи на Engadget на Вто, 21-ви декември 2010 09:54:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник FCC | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар