сряда, 30 март 2011 г.

Гоогле-у да примате редовне ревизије приватности следеће Ференцварош решење о Баз

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/30/google-to-receive-regular-privacy-audits-following-ftc-ruling-on/:

Па, изгледа као авет Баз ће се назире велика преко Гоогле-а за неко време да дође - компанија је управо постигнут споразум са ФТЦ да ће га добити независне ревизије приватност сваке две године за наредних двадесет година после Владајућа који поседује Гоогле прекршио своју политику приватности за услугу. У блогу је данас, Гоогле такође каже да ће сада "траже од корисника да нам дају позитивне сагласност" пре него што то чини било какве промене у начину дели своје личне податке, и додаје да би желео да "извини опет за грешке смо направљена са Баз. " Што се тиче Ференцварош, председник Џон Леибовитз описује насеље као "тешке" један, и каже само да "када компаније чине приватност обећања, они треба да их части."

Гоогле-у да примате редовне ревизије приватности следеће Ференцварош решење о Баз првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 30 Апр 2011 16:27:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Званични Гоогле блог , ФТЦ | Емаил тхис | Цомментс

Књиге: Уметност рачунарског програмирања. Обим 4А: Комбинаторна алгоритам

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FehhusxwA9Q/Book-Review-The-Art-of-Computer-Programming-Volume-4A-Combinatorial-Algorithm:
асгард4 пише "деценијама одлука, Доналда Кнута представља најновије неколико поглавља у свом до сада класик Боок сериес Уметност рачунарског програмирања последње књиге информатике пионир на комбинаторни алгоритми је само први у АС-у-још увек непознат број. делова за праћење Док ови тек треба да буде издат делови ће разговарати о другим комбинаторних алгоритми, као што су граф мреже и алгоритама. фокус ове књиге под насловом јачине 4А комбинаторне Део 1 алгоритми се искључиво на комбинаторне претраге и алгоритми генерације образац. Слично као друге књиге из серије, ово најновије дело је несумњиво Инстант Цлассиц, да не буде недостају било какве озбиљне библиотеци информатике или Збирка књига. " Кееп реадинг за остатак асгард4 је преглед.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Вимео је бесплатно ИОС видео едитовање битанге око иМовие у својој кући, сада доступан

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/30/vimeos-gratis-ios-video-editing-app-punks-imovie-in-its-own-hou/:
Ипак ваффлинг преко те банке-ломљава $ 4,99 иМовие куповину? Ми смо га добили. Срећом, ви сте се одржати довољно дуго за слободно тржиште доћи и спашавању вас ( опет ) - Вимео је управо покренула легитимна алтернатива у Апп Сторе данас далеко, далеко преслатко цена: $ 0.00. Службени ИОС око провере на 20.1МБ и нуди могућност за отпремање, управљање, уређивање и гледају своје видео записе (као и оне Дочарали од стране других, наравно). То ће регулатор измене и уплоад и за СД и ХД материјала, а постоји чак и подршка за паузирање / наставак уплоад, размену преко ваше омиљене социјалне умрежавање сајт, а поглед на статистику - ако сте у тај тип нарцистички ствари. Апликације за посезање доле у ​​извору линк испод, а док смо чули да су неки људи ударају Уплоад снагс свако толико често, сигурни смо в1.0 Буилд ће се освежава у кратком поретка. Ох, и за иПад и Андроид контингент? Ваша копија на путу, али помаже стрпљења захтева.

Наставити читање Вимео је бесплатно ИОС видео едитовање битанге око иМовие у својој кући, сада доступан

Вимео је бесплатно ИОС видео едитовање битанге око иМовие у својој кући, на располагању сада првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 30 Апр 2011 15:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Укључен | Соурце иТунес , Вимео | Емаил тхис | Цомментс

Асус Еее писање трансформатора и Еее Шкриљац ЕП121 добити званични Великој Британији цене

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/30/asus-eee-pad-transformer-and-eee-slate-ep121-get-official-uk-pri/:
чули смо фер количину гласина и нагађања у вези предстојеће издање, можда АСУС најновије и најлуђе нове шкриљци, а сада је дајући нам прави Детаљи - у Великој Британији најмање. Невероватно јединствен Еее писање трансформатора , први такве врсте љуљање саће, је се на унапред наручити сада, уз званични датум 6. априла и цена од £ 379 за 16ГБ верзију и £ 429 за 32ГБ верзију, сваки на Лонесоме - можете добити 16ГБ итерацију са Доцкинг тастатуру за £ 429. Њен пратилац мање неукусан, Еее Шкриљац ЕП121 , спортске Виндовс 7 и Интел Цоре и5 процесор, хитови Британији 10. април за £ 999, и спреман је за унапред наручити искључиво преко Амазон УК до 1. маја. Нажалост, ми још увек нисмо сигурни када ће унакрсно рибњак, или колико ће коштати када су овде, али ми још увек прилично сигурно трансформатора долази негде следећег месеца.

Асус Еее писање трансформатора и Еее Шкриљац ЕП121 добити званични Великој Британији цене првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 30 Апр 2011 15:24:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Сласхгеар | Емаил тхис | Цомментс

Бокее детаља следеће поље ажурира иПад подршку и више у мају

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/30/boxee-details-next-box-update-with-ipad-support-and-more-in-may/:
Бокее Оквир иПад апликација
Ми одбијају да буду изненађени да је следећи Бокее Оквир ажурирање заправо не стиже до краја марта , али само да се плима нас преко генерални директор Авнера Ронен је покупио своје блоговање оловку и открио многе промене на путу. Као што је поменуто на том аустралијском подкаста, прегледач ће бити брже, као и нови Он-Сцреен Дисплаи за ФФ / РВ, контроле, опције за сортирање и локалних датотека Додатна језичка подршка. Смилеи Фаце је резервисан за вести да је подршка за Бокее за иПад ће бити укључени, пре преласка на листу грешака које ће бити искорењена. Рани приступ корисници треба да очекују да виде тестирање гради Покрећемо ускоро, са плановима за велике ажуриран на Бокее Бокс (и " других уређаја базираних на Бокее ") свака три месеца или тако, тако да треба очекивати у мају - нема речи о било чему за ПЦ клијенте. До тада ударио извор линк за све детаље или само оживите наш специјални ЦЕС-у-руке на време Бокее за иПад у галерији.

Бокее детаља следеће поље ажурира иПад подршку и још у мају првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 30 Апр 2011 15:38:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Бокее блог | Емаил тхис | Цомментс

Гоогле влакна у питању Канзас Сити

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GFd3Ek2WRb4/Google-Fiber-Comes-To-Kansas-City:
текгоблин пише "Имајте на уму кампање Гоогле је објавио дуго уназад да би влакана на предња врата Па, изгледа као да праве неки стварни напредак сада и покретање део мреже у Канзас Сити, Канзас. град Либерал је заправо привремено сам преименовао Гоогле-у, Канзас, главни град оптичких влакана, у намери да се Гоогле-у да постави влакана тамо Изгледа да су радили, јер договор је управо потписао уговор са избаце влакана у граду, који би требало да буде на располагању. свима у подручју до 2012. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ФЦЦ-давање далеко Ви-Фи роутера за широкопојасне тестови

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/t-cIa0WICZM/FCC-Giving-Away-Wi-fi-Routers-For-Broadband-Tests:
Анонимни читалац пише "Савезна комисија за комуникације (ФЦЦ) ће бити далеко давање 10.000 Вирелесс-Н рутера као део свог програма за обављање број широкопојасних тестова, у корист боље повезивање у будућности су тежње. За рад на унапређење бројних питања, укључујући кашњење, губитак пакета, брзина везе и још много тога. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


МС Глобална стратегија уредник: таблете су хир

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/e8y1GCufXC8/MS-Global-Strategy-Chief-Tablets-Are-a-Fad:
јфрухлингер пише "Питате се зашто Мицрософт није скакање у усијаним таблета на тржишту Па, можда је због тога што Крег Мундие, човек задужен за глобалне стратегије компаније, није сигуран да ли" велики екран таблета тампон категорију 'има? издржљивост. Наравно, могуће је да ће ићи таблете начин нетбоок рачунара, али Блоггер Крис Нернеи позива Мицрософт привидног Укупно пасивности у лице тржишта вруће "запањујућа литица."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Унутар гигант мегават батерије које ће моћи Русије Сочију Зимске олимпијске игре (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/30/inside-the-giant-megawatt-batteries-that-will-power-russias-soc/:
Очистите и константну снагу је нешто што узимамо здраво за готово овде у Америци. Наравно, видели смо ваљање рестрикције у Калифорнији пре, и да испада на североистоку назад у 2003 био је децидно унцоол, али они су изузетак од норме. Сада многи јапански грађани се баве проблемима у власти након разорног цунамија, али је у неким деловима Русије власти непоузданих је дефинитивно поуздан део дана у дан живот.

Дакле, шта ће се десити када неколико стотина хиљада навијача из целог света, упадну у Сочију у 2014, заједно са флотила међународних организација, медија и свих светских највећих спортиста? Зимске олимпијске игре ће се десити, а моћи ће тећи. Она мора да, и он ће захваљујући томе скроман у потрази контејнера за отпрему изнад. То се окупили у Енер1 'објекту ван с од Индијанаполису, и то је заправо џиновски акумулатор држи невероватних један мегават-сат електричне енергије. То је довољно за сок снаге 1.000 просечне домова за сат времена, или да делује као мајка свих УПС-је. Придружите нам се за изглед унутра и видео показати како се прави сваки од тих пакета.

Наставити читање Унутар гигант мегават батерије које ће моћи Русије Сочију Зимске олимпијске игре (видео)

Подастрт испод:

Унутар гигант мегават батерије које ће моћи Русије Сочију Зимске олимпијске игре (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 30 Апр 2011 13:41:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Гоогле се слаже да бијенале Фотографије приватности

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NaEnXnHUixE/Google-Agrees-To-Biennial-Privacy-Reviews:
Блацклав пише "Гоогле је јавно извинио за грешке она је током лансирања свог Твиттер-као што је друштвено Баз умрежавање алат, и тврди да је научила лекцију - и да ће бити пролазе независни приватности гостију да се одржи на равне и уске."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


СОНИ открива цене и величине на "Гоогле-ТВ-у?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да је неко унутар компаније, или нисте задовољни са својим платама и желе да поквари изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају нагон прошло. Зашто? Јер не само да су процуреле информације (које ми не знамо да ли је то реално) о могућим величинама у којима Гоогле ће телевизор, али и имена су се појавили који би се позвао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40-инчни 40ГТ1 НСКС-46ГТ1, (ви претпоставили) од 46 инча. А ипак, и ризик да њихове цене би укупно између 1.300, 1.400 и $ 1.900.

Радознала детаљ: Ако је то тачно, најјефтинији Гоогле телевизора ће бити још скупљи (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људи у свом каталогу.

МИТ-Дроне проналази свој пут Коришћење Кинецт Визија

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/95S2cFnmqrw/MIT-Drone-Finds-Its-Way-Using-Kinect-Vision:
гаримортимер пише "Ово МИТ-мултицоптер је у стању да лети у ГПС демантовао срединама стварањем 3Д мапу на своју околину у лету (без намерна игра речи) на основу облака тачака које генерише Кинецт Такође, прилично згодно. за избегавање дрвеће и друге препреке на ван ниском нивоу. обрада плочи, за разлику од других система који зависе од бушотине Мотион Цаптуре. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.