сряда, 30 март 2011 г.

Гоогле Стреет Виев напада историјских знаменитости, чини да непотребно ли сте икада да напусти кућу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/30/google-street-view-invades-historic-landmarks-makes-it-unnecess/:
Скитнице на Гоогле Стреет Виев тим је поново погодио, овог пута освајајући класичне француске и италијанске обележја за Мотхерсхип је огроман своје ликовно колекцији. Од данас, ви сте у могућности да отпустите ваш мали жути аватар у Гоогле мапама десном врху су познате локалитете, као Колосеум у Риму или Фиренци Басилица ди Санта Мариа дел Фиоре, након чега ћете бити у праву транспортује на њу (или, у случају Колосеум, унутар њега), на исти начин као да је било Олд Стреет адресе. Ово, наравно, Гоогле увођење интригантан затворени верзију Стреет Виев је за неке од најпрестижнијих светских музеја недавно и наставља компаније Тренд доношења уметности, у овом случају класичне архитектуре, да широј публици. Ми само се питају шта је разлог публика ће морати да напусти кућу са свим овим сјај на свом дохват руке.

Гоогле Стреет Виев напада историјских знаменитости, чини да непотребно ли сте икада да напусти кућу првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 30 Апр 2011 07:19:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Званични Гоогле блог , Гоогле мапе | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар