сряда, 30 март 2011 г.

Унутар гигант мегават батерије које ће моћи Русије Сочију Зимске олимпијске игре (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/30/inside-the-giant-megawatt-batteries-that-will-power-russias-soc/:
Очистите и константну снагу је нешто што узимамо здраво за готово овде у Америци. Наравно, видели смо ваљање рестрикције у Калифорнији пре, и да испада на североистоку назад у 2003 био је децидно унцоол, али они су изузетак од норме. Сада многи јапански грађани се баве проблемима у власти након разорног цунамија, али је у неким деловима Русије власти непоузданих је дефинитивно поуздан део дана у дан живот.

Дакле, шта ће се десити када неколико стотина хиљада навијача из целог света, упадну у Сочију у 2014, заједно са флотила међународних организација, медија и свих светских највећих спортиста? Зимске олимпијске игре ће се десити, а моћи ће тећи. Она мора да, и он ће захваљујући томе скроман у потрази контејнера за отпрему изнад. То се окупили у Енер1 'објекту ван с од Индијанаполису, и то је заправо џиновски акумулатор држи невероватних један мегават-сат електричне енергије. То је довољно за сок снаге 1.000 просечне домова за сат времена, или да делује као мајка свих УПС-је. Придружите нам се за изглед унутра и видео показати како се прави сваки од тих пакета.

Наставити читање Унутар гигант мегават батерије које ће моћи Русије Сочију Зимске олимпијске игре (видео)

Подастрт испод:

Унутар гигант мегават батерије које ће моћи Русије Сочију Зимске олимпијске игре (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 30 Апр 2011 13:41:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар