сряда, 30 март 2011 г.

ИоуТубе почиње стримовање све своје бесплатне филмове у року, пс3, Сони телевизора и Блу-раи плејера

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/29/crackle-starts-streaming-free-movies-to-roku-ps3-sony-tvs-and/:
Сони ИоуТубе има више успешан живот тако далеко од његове претходне итерације као груписање , стриминг филмова, ТВ емисија и шорц на различите уређаје од почетка давне '07 и најавила је данас своју пуну библиотека ће бити стримовање на пс3, Року кутије, компаније Сони Блу-раи плејера и БРАВИА телевизорима. Проширење пуни приступ само из Гоогле-телевизија ('с постоји андроид апликација које тренутно токове неке ствари), то је узимање кредита, као једини провајдер који нуди бесплатне пуне дужине филмовима, укључујући Гхостбустерс, Б. оглас Дечаци, Неколико добрих људи и више за бесплатно на ових платформи. Недостаци су видео да су врхови су на 480 стандардне дефиниције и ИоуТубе стилу комерцијалних прекида, али ако сте апсолутно мора гледати Викенд на Берниес Другог без трошења новца је опција - бар док пс3 прегледач не пада са довољно меморије грешке као што је учинио за нас. То је боље раде на више платформи способан, па погледајте детаље у саопштењу после паузе.

Наставити читање ИоуТубе почиње стримовање све своје бесплатне филмове у року, пс3, Сони телевизора и Блу-раи плејера

ИоуТубе почиње стримовање све своје бесплатне филмове у року, пс3, Сони телевизора и Блу-раи плејера је првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 29 Апр 2011 22:34:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар