сряда, 30 март 2011 г.

Бокее детаља следеће поље ажурира иПад подршку и више у мају

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/30/boxee-details-next-box-update-with-ipad-support-and-more-in-may/:
Бокее Оквир иПад апликација
Ми одбијају да буду изненађени да је следећи Бокее Оквир ажурирање заправо не стиже до краја марта , али само да се плима нас преко генерални директор Авнера Ронен је покупио своје блоговање оловку и открио многе промене на путу. Као што је поменуто на том аустралијском подкаста, прегледач ће бити брже, као и нови Он-Сцреен Дисплаи за ФФ / РВ, контроле, опције за сортирање и локалних датотека Додатна језичка подршка. Смилеи Фаце је резервисан за вести да је подршка за Бокее за иПад ће бити укључени, пре преласка на листу грешака које ће бити искорењена. Рани приступ корисници треба да очекују да виде тестирање гради Покрећемо ускоро, са плановима за велике ажуриран на Бокее Бокс (и " других уређаја базираних на Бокее ") свака три месеца или тако, тако да треба очекивати у мају - нема речи о било чему за ПЦ клијенте. До тада ударио извор линк за све детаље или само оживите наш специјални ЦЕС-у-руке на време Бокее за иПад у галерији.

Бокее детаља следеће поље ажурира иПад подршку и још у мају првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 30 Апр 2011 15:38:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Бокее блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар