сряда, 30 март 2011 г.

Кеиглове ровова за КВЕРТИ једном руком компјутерска контрола (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/29/keyglove-ditches-qwerty-for-one-handed-computer-control-video/:
видели смо неке прилично амбициозан руку грејачи у наше време, али смо прилично сигурни да се узме колач. Кеиглове је Опен Соурце Хардвер (ОСХВ) пројекат који је намењен оним гломазним тастатура и мишева неизводљив из рачунарских процеса потпуно елиминишу, уместо да ангажује серија проводних сензора који, када је дотакао заједно, имитира откуцаја. Митт је креатор каже традиционалним мобилним тастатура је "или сувише велики да буде преносив, или сувише мали да би једноставан за коришћење", додајући да би његово решење на крају постати друга природа баш као слепо куцање. Кеиглове је Ардуино и АВР-напаја уређај који такође укључује акцелерометар да контролише покрете миша. То је очигледно потпуно прилагодљив и дозвољава укупно 60 јединствених додир комбинације - импресивно, наравно, али то нам је довољно дуго да схватим кључеве куће, на праву ствар. Ако сан о свету пуном једном руком дактилографи, погледајте видео након паузе, или следите линк Извор да бисте сазнали како можете да донирате за пројекат.

Наставити читање Кеиглове ровова за КВЕРТИ једном руком компјутерска контрола (видео)

Кеиглове ровова за КВЕРТИ једном руком компјутерска контрола (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 29 Апр 2011 21:53:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Кеиглове | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар