сряда, 30 март 2011 г.

Вимео је бесплатно ИОС видео едитовање битанге око иМовие у својој кући, сада доступан

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/30/vimeos-gratis-ios-video-editing-app-punks-imovie-in-its-own-hou/:
Ипак ваффлинг преко те банке-ломљава $ 4,99 иМовие куповину? Ми смо га добили. Срећом, ви сте се одржати довољно дуго за слободно тржиште доћи и спашавању вас ( опет ) - Вимео је управо покренула легитимна алтернатива у Апп Сторе данас далеко, далеко преслатко цена: $ 0.00. Службени ИОС око провере на 20.1МБ и нуди могућност за отпремање, управљање, уређивање и гледају своје видео записе (као и оне Дочарали од стране других, наравно). То ће регулатор измене и уплоад и за СД и ХД материјала, а постоји чак и подршка за паузирање / наставак уплоад, размену преко ваше омиљене социјалне умрежавање сајт, а поглед на статистику - ако сте у тај тип нарцистички ствари. Апликације за посезање доле у ​​извору линк испод, а док смо чули да су неки људи ударају Уплоад снагс свако толико често, сигурни смо в1.0 Буилд ће се освежава у кратком поретка. Ох, и за иПад и Андроид контингент? Ваша копија на путу, али помаже стрпљења захтева.

Наставити читање Вимео је бесплатно ИОС видео едитовање битанге око иМовие у својој кући, сада доступан

Вимео је бесплатно ИОС видео едитовање битанге око иМовие у својој кући, на располагању сада првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 30 Апр 2011 15:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Укључен | Соурце иТунес , Вимео | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар