сряда, 30 март 2011 г.

Гоогле-у да примате редовне ревизије приватности следеће Ференцварош решење о Баз

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/30/google-to-receive-regular-privacy-audits-following-ftc-ruling-on/:

Па, изгледа као авет Баз ће се назире велика преко Гоогле-а за неко време да дође - компанија је управо постигнут споразум са ФТЦ да ће га добити независне ревизије приватност сваке две године за наредних двадесет година после Владајућа који поседује Гоогле прекршио своју политику приватности за услугу. У блогу је данас, Гоогле такође каже да ће сада "траже од корисника да нам дају позитивне сагласност" пре него што то чини било какве промене у начину дели своје личне податке, и додаје да би желео да "извини опет за грешке смо направљена са Баз. " Што се тиче Ференцварош, председник Џон Леибовитз описује насеље као "тешке" један, и каже само да "када компаније чине приватност обећања, они треба да их части."

Гоогле-у да примате редовне ревизије приватности следеће Ференцварош решење о Баз првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 30 Апр 2011 16:27:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Званични Гоогле блог , ФТЦ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар