сряда, 30 март 2011 г.

Нинтендо каже да 3ДС сетова дан-један ручни продаје записа, зар не квантификују

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/29/nintendo-says-3ds-sets-day-one-handheld-sales-record-doesnt-qu/:
Колико Нинтендо 3ДС добио ручних рачунара продатих у континенталном делу Америке после Трифорце Џонсон је добио један ? Довољно за Нинтендо да се похвали. "УС-један дан продаје бројеве за Нинтендо 3ДС су највише било Нинтендо ручни систем у нашој историји", компанија тврди данас, додајући да је обим техничке подршке позива добио је и "далеко испод стопе доживели током протеклих хардвер покреће ", и да не постоје проблеми са раширено руке. То може да звучи помало преурањено, с обзиром на Нинтендо неће обезбедити стварне продајне бројке до 14. априла, али смо вољни да размотре могућност да Виртуална Дечак је наслеђе се ради: можда овог пута, само главне главобоље Нинтендо ручни створиће се за воли компаније Сони и Мицрософт.

Нинтендо каже да 3ДС сетова дан-један ручни продаје записа, зар не квантификује првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 29 Апр 2011 16:50:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Јоистик , пц игре , УСА Тодаи | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар