сряда, 30 март 2011 г.

Црапгадгет: 'замагљују границу између комично и увредљиво "издања

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/30/crapgadget-blurring-the-line-between-comical-and-offensive-ed/:
Само зато што проток Црапгадгетс је очигледно успорила од излива се само поплава не значи да нисмо били савесно прикупљање најгоре лоше у протеклих неколико месеци. Без одлагања, Представљамо Вам најновије издање, са прегршт Најстрашнија овог квартала / сјајан гаџета. Искрено, то је посао само одлучи где да се почне - треба да велича преносни комплет звучника са сасвим непотребним Цоре и5 налепницу на споља, или дати приоритет греје Подлога за миша Тханко је / ручно-окружујући зелене Цат лице? На другом мислио, можда је од правог дрвета Стицк-у који омогућава сваком смарт телефон власника да се буквално закуцати на дрво кад год удари расположење. Нажалост за нас, постоји и иПхоне-4 волан да размотри, да не помињем звучник штап фигура са сумњивим аудио прикључак и ретрофиед телефон са интегрисаним светло за читање. Да ли завирити у сваку испод, и обавестите нас у анкети испод којег се највише одвратан. И запамтите, поштење заиста је најбоља политика.

Прочитајте - Преносни звучник комплет, Цоре и5 погон!
Прочитајте - Аудиобот, који би могли да користе рајсфершлусом лети
Прочитајте - Тханко је мачка лице / Подлога за миша / топлије
Прочитајте - Дрво куцају на иПхоне-Стицк-у
Прочитајте - иПхоне 4 волан (са звучницима!)
Прочитајте - УСБ Ретро телефон (са будилник!)

Виев Полл

Црапгадгет: 'замагљују границу између комично и увредљив "издање првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 30 Апр 2011 00:26:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар