сряда, 30 март 2011 г.

Гоогле запошљава Јава оснивач Јамес Гослинг због повреде Орацле-одело - Ах, не!

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/29/google-hires-java-founder-james-gosling-amid-oracle-infringement/:
А рат на плате ... Ми смо били извештавања о обрачуна између Орацле и преко Гоогле-Јава повреда патента у вези од њеног оснивања , а сада Ел Гоог је бацио мало више узбуђења у сукоб ангажовањем Јави оснивач и бивши потпредседник компаније Сун Мицросистемс, Јамес Гослинг . Када је Орацле купио Сат прошле године, Гослинг, који је одбио да учествује, није био стидљив у вези изражава своје погледе, позивајући Орацле Лари Елисон "Лари, Принце оф Даркнесс". На пост на свом блогу, који је од тада пала, Гослинг је нејасан о његовом новом дужности каже једноставно, "Ја не знам шта ћу радити на очекујем да ћу бити мало од свега, зачињена. великом дозом пргав мрзовољац ". То је само врста Смацк разговора ове туче је потребно да би ствари занимљив. Живео Јамес Гослинг!

Гоогле запошљава Јава оснивач Јамес Гослинг због повреде Орацле-одело - Ах, не! првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 29 Апр 2011 18:53:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Уалл Стреет Јоурнал | Соурце ЦНЕТ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар