сряда, 30 март 2011 г.

Тесла је тужио за клевету Топ Геар, Нови Стиг доступан за коментар (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/30/tesla-sues-top-gear-for-libel-new-stig-unavailable-for-comment/:
Тесла је тужио за клевету Топ Геар, Нови Стиг могао да буде постигнут за коментар
Љубитељи одређеног показују садржи три средовечни мушкарци са нездравим склоност за аутомобиле, као и четврти појединац чији су интереси прилично неухватљив, вероватно се сећате 2008 епизода у којој Топ Геар екипа ламбастед Тесла Роадстер . (Ако не, нарочито лошег квалитета снимања испод уграђен.) На који показују, Јереми Цларксон могли видети једно шибање око стазе, жалећи се опсег од само 55 миља пре него што показује да ауто гура у гаражу, наводно из наплате. Није тачно, каже Тесла, који је поднео тужбу против ББЦ-за клевету и злонамерних неистина. Тесла је тврди да је, између осталог, су два аутомобила и обезбеђује у сваком тренутку барем један од њих је био спреман и вољан. Поред тога, Тесла је зна да ни аутомобил икада пао испод 25 одсто наплате, што значи цео гура у гаражу ствар је, такође, поставио. Тешко је погледати на овом као и много више него ПР потез, Тесла је чекао више од две године у фајл, али то не значи да жалба није законит. Сада је време за Бееб да избаце своје посаде питомих Рацинг адвоката. Неки кажу да је њихова одела су од вуне, и да су њихове кофере садрже стварне гаћице. Све што знамо је да смо веома добро компензоване.

Наставити читање Тесла је тужио за клевету Топ Геар, Нови Стиг доступан за коментар (видео)

Тесла је тужио за клевету Топ Геар, Нови Стиг доступан за коментар (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 30 Апр 2011 06:42:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Тесла је (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар