сряда, 30 март 2011 г.

ИЕ9 је енергетски најефикаснијих модерних претраживача, у складу са Мицрософт-ов сопствени тестирање

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/29/ie9-is-the-most-energy-efficient-modern-browser-according-to-mi/:
Од свих ратишта које смо видели у прегледачу ратова, ово никада није стварно прешло наше умове пре: енергетска ефикасност. Да, енергетске ефикасности на комад софтвера, а не хардвер, се рекламира од стране Мицрософт-у диференцијацији функција за своје нове и свеже Интернет Екплорер-9 . То је бачен, заједно првих пет најпопуларнијих претраживача и да их кроз циклус репера - укључујући и сопствену програму Мицрософт ФисхИЕ тенк графике убрзања тест, али није нешто популаран Адобе Фласх - док је мерење колико енергије користе више од онога што у основи система Виндовс 7 систем треба да се иде. Шокантно, ИЕ9 је победник сваки пут и има слаб закључак нацртана да ако желите добар трајање батерије, биће вам иде са програмом Интернет Екплорер. Ох велл, да ли их сматрамо добрим смех или заиста вредан савет купца, постоји много више од ових поређења потрошње енергије у извору линк испод.

ИЕ9 је енергетски најефикаснијих модерних претраживача, у складу са Мицрософт-ов сопствени тестирање је првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 29 Апр 2011 19:38:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Масхабле | Соурце ИЕБлог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар