сряда, 30 март 2011 г.

Нинтендо конзолу наредне зеза, каже да вероватно неће бити 3Д

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/30/nintendo-teases-next-gaming-console-says-it-probably-wont-be-3/:
Нинтендо је негира гласине о новом дом конзола за готово све док се можемо сетити, али свако толико често оне лукаве ексецс клизање - случајно или намерно да нас обавестите да узбудљиве ствари у дела. Па, прошле смо чули од председника Нинтендо Сатору Ивата, стереоскопски 3Д конзоли је била на столу , али Нинтендо Америке председника Реџи Филс-Аиме само захватила тај појам под тепих. "Ми не сам рекао јавно шта је следећи ствар за нас ће бити у кући конзоли простора, али на основу онога што смо научили на 3-Д, вероватно, да неће бити", рекао је ЦНН-у, што је довело Легија 3ДТВ власника замислити да своје омиљене Нинтендо ликова повика у терору и да су изненада ућуткани. Зашто би Нинтендо одбаци 3Д за кућне играње на истог дана да је 3Д ручни поставили рекорд продаје ? Једноставно речено, компанија не мисли наочаре без 3ДТВ тржиште је спремно за такве апликације. Ах, добро - ваљда ми је само да се реше за Уии ХД , онда.

Нинтендо конзолу наредне зеза, каже да ће вероватно бити 3Д првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 30 Апр 2011 01:36:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Јоистик | Соурце ЦНН-у | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар