сряда, 8 юни 2011 г.

НЕТГЕАР'с Универсал ВиФи домета сада доступан за проћелав кућне мреже

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/08/netgears-universal-wifi-range-extender-now-available-for-baldin/:
Мало је ствари у животу су више од отежавајућих Ви-Фи Мртве тачке - посебно када сте управо настанио на поток најновије игре на Тхронес епизоде, после дуге и мучан недеље Тецх блоговање. Добра ствар која је Нетгеар ВиФи Универзална домета, прво уочио на овогодишњем ЦЕС-ова, сада је доступан за испоруку. Овај дискретни беле коцке обећава да би веза са удаљеним деловима свој брлог аутоматским одражавајући бежични сигнал емитује са гатеваи-а. Само користе ЛЕД индикатор уређаја да бисте пронашли подручје где Ектендер би оптимизовали свој домет, прикључите га у утичницу било Ол ', а они ружни џеповима бежичних смрт ће изненада пролеће врати у живот (мислим да је то Рогаине за ваш ВиФи рутер .) Он такође подржава 802.11 б / г / н и компатибилан је са ВЕП, ВПА и ВПА2 стандардима сигурности, у случају да се питате. Можете наћи у продавницама Ектендер налазе свуда Зелена Земљи, где ће бити по цени од око $ 90. Ако је ваш голица фенси, шеф прошлости пауза за пуну ПР-ом.

Наставити читање Нетгеар је универзални бежични домета сада доступан за проћелав кућне мреже

НЕТГЕАР'с Универсал ВиФи домета сада доступан за проћелав кућне мреже првобитно појавио на Енгадгет на Туе, 08 Маи 2011 14:44:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце НЕТГЕАР | Емаил тхис | Цомментс

Ратови звезда: Стара Република резултати китњаст промотивне периферије из Логитецх

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/08/star-wars-the-old-republic-scores-gaudy-promotional-peripherals/:
Ратови звезда: Стара Република тастатура
Давно, у салу за састанке далеко, далеко ... дизајнер (окружен Маркетинг ексецс) Коси идеја за скуп Ратови звезда: Стара Република брендиране периферија, као и генерални директор Разер рекао је да Трооперс "Нека буде тако." Или, барем тако ми замишљамо то догодило. Поред мешања своју Сци-Фи референце, ко одобрава овај играчки тастатура, миш и слушалице такође напустио сваку помисао суптилности. Све три су заклане у заменљиви Сита или Џедај инсигнијама, светле ЛЕД диоде, а не за разлику од текстуре спољашњости Стар Дестроиер. Највише шепури се лако тастатуру, која Спорт и мултитоуцх екран и два реда дугмади адаптивних преко ЛЦД екран (а ла Свитцхбладе ). Тастатура ће вас покренути $ 200, док је миш или слушалице ће коштати $ 130 када су покренути упоредо са старим Република касније ове године. Погледајте галерију испод и односе са јавношћу, након паузе.

Наставити читање Ратови звезда: Стара Република резултати китњаст промотивне периферије из Логитецх

Ратови звезда: Стара Република резултати китњаст промотивне периферије из Логитецх првобитно појавио на Енгадгет на Туе, 08 Маи 2011 15:13:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦрунцхГеар | | Емаил тхис |

Савезни судова да почнете први дигитални пилот видео

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6p0JpU9iWTY/Federal-Courts-To-Begin-First-Digital-Video-Pilot:
цоондоггие пише "Савезна окружни судови су забрањено дозвољава било какву електронску дистрибуцију суђења од 1946, али то ће се убрзо променити Четрнаест савезне суђење судова и 100 судија су изабрани да учествују у три године савезног правосуђа дигитални видео. Пилот, који ће почети 18. јула и да ће ићи дуг пут према одређивања ефекат камера у судницама. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Холандски за увођење Нет Неутралити Законом

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gXEpDJPuPLw/Dutch-To-Introduce-Net-Neutrality-By-Law:
Анонимни читалац пише: "Велика вест из Холандије ове недеље, где влада Министар је најавио планове да гарантује неутралност мреже законом, ако парламент усвоји амандман на Закон о телекомуникацијама холандски., И да очекује да то учини, то ће постати један од првима у свету да доноси законе против Интернет провајдера који желе да наплати више за коришћење одређене апликације или услуга. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Да ли САД постепено Нуклеарна електрана?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/APTQ6KowPqI/Could-the-US-Phase-Out-Nuclear-Power:
мдсолар пише "У освит Фукушима нуклеарне катастрофе у Јапану, [немачке канцеларке] Меркел је најавила да ће њена земља затворите све његове 17 постојећих реактора до 2022 других земаља, укључујући Јапан, Италија и Швајцарска. најавили су планове за Паре Назад нуклеарне енергије, али нико онолико колико Немачка, четврта по величини привреда на свету Меркелова обећао да замени нуклеарне енергије са алтернативама које не повећавају емисије штетних гасова или оков економског раста.. Да ли САД раде исто? већи број извештаја указују да није изван домена могућности, а Немачка би могла да обезбеди мапу пута ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Питајте Сласхдот: Шта радити са емаил других особа?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jcz3W-r8-Kk/Ask-Slashdot-What-To-Do-With-Other-Peoples-Email:
вримј пише "Имам довољно заједничко име / презиме комбинацију да сам понекад добијете е-маил других људи у мом фирстнаме.ластнаме @ гмаил.цом налога То није страшно ако је лице;. пустио сам их познајем, они то реши велики проблем имам је са фирмама и сајтова.. ове е-поруке су често не-одговор, што значи да не могу послати назад брзу поруку сам добио кредитну картицу рачуне неко. За три месеца пре него што сам схватио није било ништа за то, али позива компаније (покушао сам неколико порука е-поште прво) Недавно сам добио. обавештење о нечијој дете пријављивања на сајт. Ја немам било коју опцију, али да притиснете дугме за одговор, и реците им да сам прво да кажем да сам родитељ који дете или старатељ не знам где да идем одатле Данас сам добити фактуру од кабловске компаније,.. то је за неку другу државу не можете одговарати идем.. подршку на мрежи, кажу ми мој једини избор је да позовете продајно место сам дао у за банку, али. ја не говорим да се неко други кабловске компаније Да ли постоји начин да се поруке е-поште за непрописно форматиране Гмаил адресу одскок, или не. Очигледно нешто друго? Да ли постоји техничко решење сам погледом И не дешава често, али да је Пита са све не-одговор-маил адресе.. Ја само мрзим подешавање филтера јер се одсеца ови други људи који су куцању, или је неко не уђе нешто исправно, али то је изгледа као најбољи избор Није спам, али то није моја месо.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Издање ће Мицрософт сопствено Виндовса 8 __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c3Hve6h7xpc/Will-Microsoft-Release-Its-Own-Windows-8-Tablet:
Анонимни читалац пише: "Мицрософт није баш познат по својим хардвер јунаштво Наравно, то је били доступни само много лепо мишева, тастатура и Гаме Цонтроллерс током година, али. Успех са актуелним уређајима је мешовит Ксбокс 360 је премашен. Све очекивања, док је Зуне хардвер и Кин били монументални пропуста Према изворима у индустрији. Тајвану, међутим, Мицрософт ради на Виндовс 8 __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ који ће бити поуеред би Текас Инструментс је следеће генерације 1.8ГХз дуал цоре процесор. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Цорсаир подсећа на свој 120ГБ ССД-Форце 3, због "стабилности"

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/08/corsair-recalls-its-120gb-force-3-ssd-due-to-stability-issues/:
Живети међу нама у овом тренутку, на наше улице, метро превоз или делу аутопута, постоје људи који су недавно купили Цорсаир 120ГБ снага Серија 3 са Продуцт цоде-ЦССД Ф120ГБ3-БК. Ако сте један од њих треба да знате да је овај диск је предмет опозив због "стабилности" њега. Свецлоцкерс је известио гласине остале ССД који могу бити погођени, али произвођачи у питању Одбили брзо - па то је само ово веома специфична Гусар диск који се присећа. Резервне копије података и притисните извор линк за даља упутства. Не љути се, добити замену.

Цорсаир подсећа на свој 120ГБ ССД-Форце 3, због "стабилности" првобитно појавио на Енгадгет на Туе, 08 Маи 2011 11:43:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Цорсаир | Емаил тхис | Цомментс

МАД ЦАТЗ ПЦ доноси подршку ПАЦОВА Миш за игре

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/08/mad-catz-brings-mac-support-to-r-a-t-gaming-mice/:
Мац корисници свакако имати доста више опција играње ових дана него што су некада радили, и они су сада такође могу да додају Мад Цатз је серију Циборг ПАЦОВА гејминг миша на тој листи. Компанија је коначно објављена Мац-драјвере за комплетан асортиман мишеве данас, које ће Вам омогућити да искористите све напредне функције Виндовс корисници су већ навикли. Они и даље одлагање да ће Снов Леопард ажурирати морају да воде рачуна тог првог, међутим, као возачи неће прихватити ништа мање.

МАД ЦАТЗ ПЦ доноси подршку за играње ПАЦОВА мишева првобитно појавио на Енгадгет на Туе, 08 Маи 2011 12:06:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк МацНевс | Соурце Киборг Игре | Емаил тхис | Цомментс

Цлоуд-Басед, Реј-Трацед Игре На Интел __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uLwONkdD3ac/Cloud-Based-Ray-Traced-Games-On-Intel-Tablets:
Анонимни читалац пише "након што је Интел показао зрак пратити верзије Волфенстеин прошле године покренут цлоуд основу које се стримују у лаптоп рачунар компаније која је недавно најавила прелазак на тржишту мобилне телефоније показује сада њихов истраживачки пројекат Лалсо ради на разним 86-__Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с са 5 до 10 инча. тешка израчунавања обављају облак се састоји од машине са Витезови Трајект картице (32 језгара) унутар постигнут фраме рате је око 20-30 ФПС.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Већина Вулнс експлоатисана Стукнет Црв остају решених

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YgqO-82v3Ak/Most-Vulns-Exploited-By-Stuxnet-Worm-Remain-Unpatched:
цхицксдадди пише овај извод из ТхреатПост: "медији Сторм Овер Стукнет црв можда прошло, али многи од софтвера рупе које су коришћени од стране црва остају решених и оставите Сиеменс-купцима отворен за широк спектар потенцијално штетне сајбер напада, у складу у индустријски систем стручњак за контролу Ралф Лангнер Писање на свом личном блогу, Лангнер. изјавио је да су критични рањивости остају у оперативним системом Виндовс апликација и софтвера за управљање се користи за директно управљање индустријских контролера Сиеменс Инц, чији производи су на мети Стукнет црва, Тхреатпост извештаји ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Аппле планира нове Спацесхип налик на кампус

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PbfRoClXJWo/Apple-Plans-New-Spaceship-like-Campus:
итвбеннетт има причу која би могла одговорити на питање шта ради Аппле је са милијардама које имају у банци. "Аппле ЦЕО Стеве Јобс је у уторак представио планове за нови Аппле кампуса на Цупертино Градског већа пословна зграда ће изгледати." Нешто као што је свемирски брод слетео ", рекао Посао ће такође. Бити само 4 приче висок, је довољно велика да кућа свих 12.000 запослених Јабука (са простора за раст), те ће генерисати своје енергије. " Имајте читање да бисте видели закивање састанку градско веће.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.