сряда, 8 юни 2011 г.

Нокиа доноси Ван Гог "слика" у Кореји преко Смарт ТВ, чини нас за Пелин

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/08/samsung-brings-van-gogh-paintings-to-korea-via-smart-tv-makes/:
То је врста чудно. Људи у Кореји се гледа на ремек-дела западне уметности на ТВ екрану - а не из удобности својих лаптопова . То је све део нечега што се зове Реве ет Реалите (сна и јаве), Самсунг под покровитељством изложба која доноси неке од је најпознатијих на свету ради на Сеула Хангарам Музеј помоћу четири, 46-инчни ЛЕД. Експо, на екрану до септембра, има неке од највећих хитова из Клода Монеа, Жан Ф. проса и, нарочито, Ван Гога, чији Старри Нигхт никада није била на екрану у Кореји (и, колико смо забринути , још увек није). Доценти телевизији дају информације о позадини уметника, чија дела су сви преноси преко гигант Смарт ТВ Видео зид који замагљује све привид текстуре и нијансе - као да много боца Абсинтхе смо о томе да ударају.

Нокиа доноси Ван Гог "слика" у Кореји преко Смарт ТВ, чини нас за Абсинтхе првобитно појавио на Енгадгет на Туе, 08 Маи 2011 09:23:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Акихабара Новости | Соурце Самсунг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар