сряда, 8 юни 2011 г.

Стив Џобс открива Аппле-ов нови брод кампуса, назива га "најбоље пословне зграде на свету" (видео запис)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/08/steve-jobs-reveals-apples-new-spaceship-campus-calls-it-the-b/:
Убрзо након што сцена на ВВДЦ, Стив Џобс је појављивање пред Цупертино Градског већа на терен локалног органа управљања о амбиција Аппле за изградњу новог кампуса. Сајт за Бујан, четири-причу, "људско размера" Изградња куће за 13.000 запослених оригинални дом компјутерске системе ХП подели земљишта које је недавно продат компанији Аппле. Имовина је тренутно покривена низ великих парцела асфалта паркирања. Аппле-ов план ће повећати покривеност пејзаж са 20 на 80 одсто уз помоћ високих Арборист Стенфорд, који ће помоћи да поврати неке од аутохтоних биљних живот имовине, укључујући и кајсије воћњацима. Аппле планира да енергетски центар кампус 'примарни генератора снаге објекта користи природни гас и друге "чисте енергије" извори - град би једноставно обезбедити резервну снагу када је потребно. Наравно, шта би Послови презентација бити без неколико избора суперлативима? У овом случају, Џобс тврди да ће нови закривљено стакло објекта бити "најбоље пословне зграде у свету," намами код студената архитектуре забринути за завири. Аппле планира да разбију земљу у 2012 са 2015 потез у датум.

Као страну, то је фасцинантно (и да, забрињавајући) да се придржавају Гилберт Вонг, градоначелник Цупертино, врискање на Стив "Вицеви" као ударена Ученица, иде толико далеко да Фавн над својим иПад 2 испред скупштине. За његов део, Послови изгледа да му залогај језик Током неколико размена посебно када се члан Градског већа покушава да изнуди бесплатан бежични из Аппле-у очигледно куид про куо. Кликните да бисте видели шта смо мислили.

[Хвала, МБ]

Наставити читање Стив Џобс открива Аппле-ов нови брод кампуса, назива га "најбоље пословне зграде на свету" (видео запис)

Стив Џобс открива Аппле-ов нови брод кампуса, назива га "најбоље пословне зграде на свету" (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Туе, 08 Маи 2011 03:15:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Цупертино | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар