сряда, 8 юни 2011 г.

НЕТГЕАР'с Универсал ВиФи домета сада доступан за проћелав кућне мреже

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/08/netgears-universal-wifi-range-extender-now-available-for-baldin/:
Мало је ствари у животу су више од отежавајућих Ви-Фи Мртве тачке - посебно када сте управо настанио на поток најновије игре на Тхронес епизоде, после дуге и мучан недеље Тецх блоговање. Добра ствар која је Нетгеар ВиФи Универзална домета, прво уочио на овогодишњем ЦЕС-ова, сада је доступан за испоруку. Овај дискретни беле коцке обећава да би веза са удаљеним деловима свој брлог аутоматским одражавајући бежични сигнал емитује са гатеваи-а. Само користе ЛЕД индикатор уређаја да бисте пронашли подручје где Ектендер би оптимизовали свој домет, прикључите га у утичницу било Ол ', а они ружни џеповима бежичних смрт ће изненада пролеће врати у живот (мислим да је то Рогаине за ваш ВиФи рутер .) Он такође подржава 802.11 б / г / н и компатибилан је са ВЕП, ВПА и ВПА2 стандардима сигурности, у случају да се питате. Можете наћи у продавницама Ектендер налазе свуда Зелена Земљи, где ће бити по цени од око $ 90. Ако је ваш голица фенси, шеф прошлости пауза за пуну ПР-ом.

Наставити читање Нетгеар је универзални бежични домета сада доступан за проћелав кућне мреже

НЕТГЕАР'с Универсал ВиФи домета сада доступан за проћелав кућне мреже првобитно појавио на Енгадгет на Туе, 08 Маи 2011 14:44:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце НЕТГЕАР | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар