сряда, 8 юни 2011 г.

Нокиа показује љубав на ЦианогенМод, даје своје Девс слободан Галаки ИИ

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/08/samsung-shows-affection-to-cyanogenmod-gives-its-devs-a-free-ga/:
Хајде да видимо да ли смо гроккинг ово: Самсунг не само да говори Дев заједнице је у реду да се Цустом РОМ-а на главни производ, то је заправо подстиче праксу дели бесплатне телефона? Атинм, програмер одговоран за преппинг ЦианогенМод на зароби и живе, одвели у Туиттер да похвалим произвођача за њега слањем бесплатне Галаки ИИ. Од изгледа од тога, Самсунг је послао телефон Изаберите број намери Девс на изградњи званично издање ЦМ7 за ГСИИ. Откључавање боотлоадерс је већ постао нови фенси са произвођачима као што су ХТЦ , Самсунг и Сони Ерицссон скакање на воз, али ово је први пут смо чули за компаније долинг бесплатне уређаја прилагођених заједници РОМ-у. Да ли то значи да, уместо спровођења ТоуцхВиз са гвозденом песницом, Самсунг је гледа како се ова пракса могла стварно имати користи потрошачима? Ми сумње да ће то бити случај за све будуће компаније Андроид телефони, али зар не воле да живе у свету где је то било?

[Хвала свима који су послали ово у]

Нокиа показује љубав на ЦианогенМод, даје своје Девс слободан Галаки ИИ првобитно појавио на Енгадгет на Туе, 08 Маи 2011 02:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Централна андроид , ПоцкетНов | Соурце Твиттер | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар