сряда, 8 юни 2011 г.

Ратови звезда: Стара Република резултати китњаст промотивне периферије из Логитецх

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/08/star-wars-the-old-republic-scores-gaudy-promotional-peripherals/:
Ратови звезда: Стара Република тастатура
Давно, у салу за састанке далеко, далеко ... дизајнер (окружен Маркетинг ексецс) Коси идеја за скуп Ратови звезда: Стара Република брендиране периферија, као и генерални директор Разер рекао је да Трооперс "Нека буде тако." Или, барем тако ми замишљамо то догодило. Поред мешања своју Сци-Фи референце, ко одобрава овај играчки тастатура, миш и слушалице такође напустио сваку помисао суптилности. Све три су заклане у заменљиви Сита или Џедај инсигнијама, светле ЛЕД диоде, а не за разлику од текстуре спољашњости Стар Дестроиер. Највише шепури се лако тастатуру, која Спорт и мултитоуцх екран и два реда дугмади адаптивних преко ЛЦД екран (а ла Свитцхбладе ). Тастатура ће вас покренути $ 200, док је миш или слушалице ће коштати $ 130 када су покренути упоредо са старим Република касније ове године. Погледајте галерију испод и односе са јавношћу, након паузе.

Наставити читање Ратови звезда: Стара Република резултати китњаст промотивне периферије из Логитецх

Ратови звезда: Стара Република резултати китњаст промотивне периферије из Логитецх првобитно појавио на Енгадгет на Туе, 08 Маи 2011 15:13:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦрунцхГеар | | Емаил тхис |

Няма коментари:

Публикуване на коментар