сряда, 22 декември 2010 г.

Банкноти Go Електронни да надхитри Фалшификаторите

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9lyHYDcNTPY/story01.htm:
suraj.sun пише "Modern банкноти съдържат до 50 за борба с фалшифицирането функции, но добавянето на електронни схеми програмирани да се потвърди автентичността на бележката е може би последен възпиращ ефект, и би спомогнало за опростяване на банкноти за проследяване От статията:". Екип от немски и японски изследователи създадени масиви от тънкослойни транзистори (TFT), като внимателно депозиране на злато, алуминиев оксид и органични молекули директно върху отбелязва чрез шарени маска, изграждане на слой TFTS по слой. Резултатът е повредена банкнота, съдържащ около 100 органични TFTS, всяка от които е по-малка от 250 нанометра дебела и може да работи с напрежение от само 3V. Подобни малки напрежения може да се предава безжично от външен четец, като види, че комуникира с етикети за радиочестотна идентификация намира на много продукти. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Е неутралността на мрежата е наистина необходимо?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cUCuzaOY2Nk/story01.htm:
darrad пише "Становището парче в продължение на" Уолстрийт джърнъл "излагат алтернативни теории за това защо сме на нови разпоредби от Федералната комисия по комуникациите на неутралността на мрежата. Има много да се говори по тази тема, особено сред тек сектора. голямата част от времето за разговори центрове около предотвратяване дружества да събират повече за движение, или черен holing останалите участници в движението. Въпреки това, въпросът трябва да се поиска, е предоставяне на контрол върху Интернет, за да политически назначения начин да отида? Независимо от Вашата политическа гледна точка не трябва да остане в Интернет без регулация? "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Chrome за Щото таблични резултати: добра воля на всички наоколо (но най-вече за ваксинации)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/22/chrome-for-a-cause-results-tabulated-good-will-all-around-but/:
Вие присъединихте ли се в Chrome за кауза? 1 милион долара раздела-тежка кампания, дойде и си замина (с раздел 250 на ден максимум, много да ни кликване неистов ужас ), а на Google разписа на окончателните резултати. От близо 60,6 милиона разделите "дарени", 16.2 м беше там за ваксинации, 14.8 м раздели за дървета, 14,1 м за вода ... 8,6 м за книги и 6.8 метра за подслон. Малко интересна разлика има. Дали тези две не са така добре представени в принос меню? Дали връщането (0,4 квадратни метра на ден най-много) не изглежда толкова голяма, колкото броя на дърветата, можете да растителна? Google книги ? Всичко това е все още добър парче на промяна за всяка от петте си партнира благотворителни организации. Пълна разбивка на блога Chrome - и не изключите това разширение, ако искате да увеличите вашия Reddit пристрастяване за следващата благотворителна преминаване на втори кръг.

Chrome за Щото таблични резултати: добра воля на всички наоколо (но най-вече за ваксинации) първоначално се появи на Engadget на Сря, 22-ри Декември, 2010 год. 15:43:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Google Chrome блог | Изпрати | Коментари

Acer Android на таблетка (и жироскоп) показаното на видео

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/22/acers-android-tablet-and-its-gyroscope-previewed-on-video/:
Въпреки че Acer не е готов да ни пуснат мощност на своя предстоящи Android таблетки На пресконференция миналия месец , той прилича на компанията просто не са един и същ вид контрол върху нейните партньори или служители. Три клипове от това, което изглежда е на Acer 10-инчов андроид таблетка се промъкват в YouTube, и не само, че шисти включен, но кадри предвижда доста ясна разгледаме някои от потребителски приложения за Android Acer. Целият интерфейс изглежда като тя все още е в бета етап и самия видеоклип изглежда, че е някакъв вътрешен тест демо - не забравяйте Acer планира да превози тези с хексагонална структура, през април - но компанията изглежда е каша наоколо с жироскоп, базирани превръща страница и някои уникални увеличение жестове в рамките на снимката /, д-приложение за преглед. Ние ако приемем, че таблетката работи Froyo, тъй като има един бърз поглед на стартовия екран и ап чекмедже в първото видео, но освен, че ние сме много на загуба за подробности тук. Хит на почивка за трио на видео клипове и да ги виждат всички за себе си. О, и Acer, ако ни изпратите една страна, ние обещаваме да отидете по-лесно на екрана (виж 0:12 на видео три) от тази жена ... просто казвам!

Продължавам четене на Acer Android таблетка (и жироскоп) показаното на видео

Acer Android на таблетка (и жироскоп) показаното на видео първоначално се появи на Engadget на Сря, 22-ри Декември, 2010 16:06:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Engadget китайски | Изпрати | Коментари

Нови технологии обещания Евтини Джийн секвениране В протокола

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n8Cpn9Q58gM/story01.htm:
Zothecula пише "Последователност на цял геном в момента е много сложен, отнема много време процес -. ДНК трябва да бъдат разбити на парчета и възпроизвеждани, като се използват химични вещества, които разрушават първоначалната проба Учени от Кралския колеж в Лондон, обаче, току-що обяви за развитие на устройство, прототип, който може да доведе до технология, способна да секвениране на генома на човека в рамките на минути, на цена от само няколко долара. От друга страна, когато секвениране на генома на д-р Джеймс Уотсън (един от откривателите на структурата на ДНК) е завършен през 2007 г., е взела две години и разходи на САЩ $ 1 милион. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Kodaks "Патентното изплю заплашва Сайтове Снимка Интернет

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9Y6KS6pwBw4/story01.htm:
Ален Уилямс пише "Според Би Би Си:". Kodak твърди, че притежава патенти за показване на онлайн изображения, които се нарушава от Shutterfly на фото-сайт за споделяне на спорове, тези твърдения и започна борба костюм Но случаят забележителност може да има последици. за други популярни сайтове за онлайн снимка като Flickr на Yahoo и Google, Picasa. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Sharp Mobiflip канали Sidekick LX на вибрации за Mobilicity

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/22/sharp-mobiflip-channels-sidekick-lxs-vibes-for-mobilicity/:
Мислех, че стартирането на Кин ONEM и TWOm е странно? Ето друга странност с Microsoft тай-в: Канадски стартиране Mobilicity е просто обявяване на "Mobiflip" телефон, който собствено прессъобщение на превозвача извиква като "подобна на Sidekick LX . " Не е ясно дали това, което е останало от опасност , ще бъде в подкрепа на устройството - линията Sidekick основно пионер мобилни изчислителни облаци, в края на краищата - но това, което виждаме на интерфейс със сигурност е вярна на помощници на миналите дни. Той е в CAD $ 99,99 ($ 98) без договор, което е цяло чесало на много по-евтини от американските си двойника стартира за - $ 250 на договора, ако си спомняте. Yowza! Следвайте почивка за прессъобщението.

Продължавам четене Sharp Mobiflip канали LX на вибрации Sidekick за Mobilicity

Sharp Mobiflip канали LX на вибрации Sidekick за Mobilicity първоначално се появи на Engadget на Сря, 22-ри Декември, 2010 13:57:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Mobilicity | Изпрати | Коментари

Тайната съветската епоха лазерни резервоар появи в Иваново област

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/22/secret-soviet-era-laser-tank-pops-up-in-the-ivanovo-oblast/:
Ако сме научили нещо от бившия Съветски съюз, това е, че срина империи са много страхотно технологии само layin наоколо. Наскоро чух история на човек, който намерени останките на лунна програма на СССР под брезента някъде, а сега един руски сайт е открил някои доста отворко снимки на 1K17 самоходна лазерен комплекс. Първо, разположени в 1992 г., превозното средство разполага с лазерна система, която може да се използва, когато машината преведени документа се казва, "да осигури за борба с оптико-електронни системи за наблюдение" от дори "най-суровите климатични и експлоатационни условия, наложени в оръжието." (С други думи, лазери би довело до прекъсване електрониката на врага и оптика, дори и в мрачна Руска зима.) Изглежда, че програмата е преустановено доста бързо, поради разходите, с хардуера крайна сметка да бъдат изпратени до Военна Техническия музей в Иваново област.

Тайната съветската епоха лазерни резервоар появи в Иваново област първоначално се появи на Engadget на Сря, 22-ри декември 2010 година 14:19:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Gizmodo | източник Otvaga | Изпрати | Коментари

А Клингон Коледна песен

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n_BB0fsxFn4/story01.htm:
Винаги ли сте, че иска коледни класики са написани в Клингонската? Ако е така, тогава театър в Чикаго е просто нещо за вас, "Коледна песен" от thIngan Хол, на езика на състезанието Клингон. Написано от Кристофър О. Kidder и Саша Walloch, играта функции английски Supertitles и разказ анализ от "Вулкан Института по културна антропология. "Историята на Ebeneezer Скрудж е вечен и универсален. Но само това не е това, което го прави. Също така, Стар Трек е свършил своята работа начин в тъканта на американската поп култура толкова много, че дори и тези хора, които не са Trekkies (или , фенове на StarTrek) разбират какво се случва ", казва Kidder.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Google пространства ни показва къде отиде Wave

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/22/google-spaces-shows-us-where-wave-went/:
Google Spaces
Така че това е безопасно да се каже, че Google Wave наистина не се направи една по тек света като цяло, но със сигурност е добра идея. Докато вълната се сега живее с Apache Software Foundation , основната концепция, лесно и директно сътрудничество с никого, е нов живот с Google Споделени пространства. The Wave притурки е дадена самостоятелна дома си, като идеята е, че можете да създадете пространство, да покани някои хора, а след това направи - е, каквото и да е което трябва да направите. Това е основно само по-задача-фокусирана версия на вълна, а може би и това е всичко на услугата е наистина необходимо. Посока. В момента има само срамежлив на 50 такива приспособления, за да опитате, но всеки с малко JavaScript ноу-хау може да привличам собствените си за секунда, въпреки че за съжаление там не е интерактивна притурката за създаване на пространство. Сега, ще бъде нещо.

[Благодаря, Хасан]

Google ни показва пространства, където вълните отиде първоначално се появи на Engadget на Сря, 22-ри Декември 2010 12:48:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Mashable , Изтегляне Squad | източник Google Споделени пространства | Изпрати | Коментари

IPAD вестници От News Corp слух през януари

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SDIYFNsEGaM/story01.htm:
Анонимен читател пише "News Corp планира да пусне своя слух IPAD само за вестника на 17 януари според последните доклади. Наречен" Дейли ", вестникът ще Съобщава се възползват от новите" бутат "подписка функция от Apple в който потребителите могат да изберат да бъдат автоматично се начисляват както за едноседмична или едномесечна абонаменти. След като се създаде, ново издание на публикацията ще се появи на iPads потребителя всеки и всяка сутрин. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.