сряда, 22 декември 2010 г.

Kinect в двойка с нюанси Vuzix VR920, създава шут виртуална игра реалност видео

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/21/kinect-paired-with-vuzix-vr920-shades-creates-zany-virtual-real/:
Това беше само въпрос на време преди-опростен на Microsoft непрекъснато Kinect стана въвлечен в VR симулация на някакъв вид, и докато ние не сме светлина на котва цикли доста още, предприемчиви разработчик Nao_u е успял да се постави на мястото (и къса пола ) на японска виртуална поп икона. Картографиране всяко негово движение на тази виртуална скелет на Miku Hatsune Vocaloid вероятно няма да ви впечатли много на този етап от играта , но там е малко въпрос на това, което Nao_u е следващата: той закачен чифт VR920 LCD очила Vuzix да вижда през цифровата диви очи, също. Намери ужасно умен видео след почивката, и бързо напред до 4:30, за да гледате Нао опит да върви по тесен лъч, определени на върха на една виртуална небостъргач.

Kinect в двойка с нюанси Vuzix VR920, създава виртуален шут видео игра действителност първоначално се появи на Engadget на Вто, 21-ви Декември 2010 21:53:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Adafruit | източник Nao_u Дневник | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар