сряда, 22 декември 2010 г.

Нов HTC устройство започва изтичане на парче "- това е Меча / Невероятен HD?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/21/new-htc-device-starts-leaking-piecemeal-is-it-the-mecha-inc/:
Така че ние имаме един луд теория тук: SlashGear просто имам в едър план, снимки двойка на някои досега-непозната HTC . Така че сме направили - един общо с SlashGear, една различна. Може ли да бъде, че Тайван е най-добрите са "изтичане" ни тези снимки в опит да събере интерес да навлиза в CES след няколко седмици? Ние няма да се съмнявам в най-слабо - с LG Б , Optimus 2X и Samsung Nexus S всички пресни разстояние от преси, HTC може би не би имал нищо против става малко тласък в Mindshare точно сега, и няма по-добър начин да се го, различен от подигравателен телефон, който изглежда ужасно много прилича на по-рано изтече Меча . Като опреснителни, на Меча е звяр, който може да се окаже на Verizon като Incredible HD, предлагащ LTE съвместимост за нови 4G мрежа на превозвача - и знаем, че Verizon планове показва цял куп LTE устройства на CES , така че това е всичко се редят на опашка доста добре. Следвайте почивка за една снимка, което получихме, заедно с SlashGear "s.

Продължавам четене Нов HTC устройство започва изтичане на парче "- това е Меча / Невероятен HD?

Нов HTC устройство започва изтичане на парче "- това е Меча / Невероятен HD? първоначално се появи на Engadget на Вто, 21-ви декември, 2010 година 18:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар