сряда, 22 декември 2010 г.

Sharp Mobiflip канали Sidekick LX на вибрации за Mobilicity

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/22/sharp-mobiflip-channels-sidekick-lxs-vibes-for-mobilicity/:
Мислех, че стартирането на Кин ONEM и TWOm е странно? Ето друга странност с Microsoft тай-в: Канадски стартиране Mobilicity е просто обявяване на "Mobiflip" телефон, който собствено прессъобщение на превозвача извиква като "подобна на Sidekick LX . " Не е ясно дали това, което е останало от опасност , ще бъде в подкрепа на устройството - линията Sidekick основно пионер мобилни изчислителни облаци, в края на краищата - но това, което виждаме на интерфейс със сигурност е вярна на помощници на миналите дни. Той е в CAD $ 99,99 ($ 98) без договор, което е цяло чесало на много по-евтини от американските си двойника стартира за - $ 250 на договора, ако си спомняте. Yowza! Следвайте почивка за прессъобщението.

Продължавам четене Sharp Mobiflip канали LX на вибрации Sidekick за Mobilicity

Sharp Mobiflip канали LX на вибрации Sidekick за Mobilicity първоначално се появи на Engadget на Сря, 22-ри Декември, 2010 13:57:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Mobilicity | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар