сряда, 22 декември 2010 г.

OpenVizsla USB обучени отговаря финансирането му гол, а след това някои

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/22/openvizsla-usb-sniffer-meets-its-funding-goal-and-then-some/:
Това не е IPAD гледате пари нано - сериозно, какво е? - Но с часове да отида преди последния звънец, USB обучени OpenVizsla е в размер над 400% да започнат дейността си цел. Това са над 70000 щатски долара като на това писание, с около 510 поддръжници, включително Стивън Фрай, който бе доста вокал за неговата подкрепа (която трябва да помогне). Ако ще се припомни, на проекта - от iPhone Dev Team и Twiizers виртуози pytey и втулка - има за цел да направи евтини анализатор USB, че може да помогне за декодиране на патентовани изделия, популярният анекдот да е на същото понятие, използвано в Kinect рана как -да . Това не е твърде късно за залог, разбира се, и това ще можете да получите някои специални подаръци. Нуждаете се от по-убедително? Ние ще вградите Алма видео дебют на кучето след почивката.

Продължавам четене OpenVizsla USB обучени отговаря финансирането му гол, а след това някои

OpenVizsla USB обучени отговаря финансирането му гол, а след това някои първоначално се появи на Engadget на Сря, 22-ри Декември 2010 11:37:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Стартовия , OpenVizsla | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар