сряда, 22 декември 2010 г.

Ford Sync AppLink готови да изтеглите за 2011 Ford Fiesta, iPhone ще има поддръжка за началото на следващата година

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/22/ford-sync-applink-ready-to-download-for-2011-ford-fiesta-iphone/:
Не би ли било хубаво да свържете телефона с колата си и контрол на Пандора с гласа си ? Ако карате 2011 Ford Fiesta, можете да го направите в момента, като изтеглите Ford Sync AppLink платформа , че е готов за голямата сцена. Досега, Pandora е една от само две приложения, които вградена поддръжка на гласови команди (другата е OpenBeak) и работи само на BlackBerry и Android, но Форд казва, че iPhone на Apple ще играе добре с AppLink някъде в "началото на 2011 година." Ще намерите цялостна информация за медиите тръби за новините след почивката, както и изтегляне трябва да бъде на разположение на нашия източник връзка всеки момент сега. След това, можете да го прехвърля на USB стик, и го включете в колата си. Само си представете, казва, че до петдесет години преди някой.

Продължавам четене Ford Sync AppLink готови да изтеглите за 2011 Ford Fiesta, iPhone ще има поддръжка за началото на следващата година

Ford Sync AppLink готови да изтеглите за 2011 Ford Fiesta, iPhone ще има поддръжка за началото на следващата година първоначално се появи на Engadget на Сря, 22-ри 12, 2010 00:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Sync My Ride | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар