сряда, 22 декември 2010 г.

HTC Shift EVO 4G забелязан в дивата природа, казва, че е 800MHz процесор

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/21/htc-evo-shift-4g-spotted-in-the-wild-said-to-have-800mhz-cpu/:
Ние имахме своите съмнения за последния път, когато възникна HTC Shift EVO 4G , но тя изглежда като те са предимно неоснователни - ето нов QWERTY слайдер за Sprint в плътта - броня-накрая хвърли - разкриващи хромирани рингове под снимки. PhoneArena получаване на тези от анонимен типстъри, който казва, че устройството е с 800 MHz процесор като T-Mobile G2, и докато ние не можем да заключим много повече за вътрешни , отколкото сме преди , има няколко нови неща, да се отбележи: HTC Sense е жив и добре, има изключително голям камера модул за гладкото обратно пластмаса и жак за слушалки до върха, и се оказва, че има двойка на статут светодиоди за Caps Lock и функция за заключване точно над клавиатурата. Виж още две снимки на устройството при източника връзката по-долу, а ние чакаме Sprint да признават.

HTC Shift EVO 4G забелязан в дивата природа, казва, че е 800MHz процесор първоначално се появи на Engadget на Вто, 21-ви Декември, 2010 19:46:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник PhoneArena | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар