сряда, 22 декември 2010 г.

Chrome за Щото таблични резултати: добра воля на всички наоколо (но най-вече за ваксинации)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/22/chrome-for-a-cause-results-tabulated-good-will-all-around-but/:
Вие присъединихте ли се в Chrome за кауза? 1 милион долара раздела-тежка кампания, дойде и си замина (с раздел 250 на ден максимум, много да ни кликване неистов ужас ), а на Google разписа на окончателните резултати. От близо 60,6 милиона разделите "дарени", 16.2 м беше там за ваксинации, 14.8 м раздели за дървета, 14,1 м за вода ... 8,6 м за книги и 6.8 метра за подслон. Малко интересна разлика има. Дали тези две не са така добре представени в принос меню? Дали връщането (0,4 квадратни метра на ден най-много) не изглежда толкова голяма, колкото броя на дърветата, можете да растителна? Google книги ? Всичко това е все още добър парче на промяна за всяка от петте си партнира благотворителни организации. Пълна разбивка на блога Chrome - и не изключите това разширение, ако искате да увеличите вашия Reddit пристрастяване за следващата благотворителна преминаване на втори кръг.

Chrome за Щото таблични резултати: добра воля на всички наоколо (но най-вече за ваксинации) първоначално се появи на Engadget на Сря, 22-ри Декември, 2010 год. 15:43:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Google Chrome блог | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар