сряда, 22 декември 2010 г.

Playbutton обещава да ви позволи да си носят гордо музика

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/22/playbutton-promises-to-let-you-wear-your-music-proudly/:
Това не е просто slotMusic се опитва да продаде цифрова музика в някакъв вид физическа форма - тази така наречена Playbutton понятие е вземане на кръга за последните няколко месеца, и това е сега най-накрая да влезе в продажба през февруари с осем различни албуми, които да избирате. Както може да бъде в състояние да разбере, бутонът всъщност е МР3 плейър, но няма начин да се получи на музика на разстояние от него и да се поддържат нещата такива, каквито албум, като е възможно, няма бутон или разбъркване. Има малко място за някои произведения на изкуството, за да знаят хората какво слушат все пак, и можете да включите щастие в собствения си набор от слушалки. Що се отнася до това колко ще струва, Playbutton основател Ник Dangerfield казва продадени албума на бутоните може да бъде толкова, колкото $ 30 на парче, въпреки че той отбелязва, че тя ще бъде до артистите да се реши колко искате да се зарежда - той предлага "идеалната цена" ще бъде $ 15, ако лентата ги продават на предавания.

Playbutton обещания, за да ви носят музиката гордо първоначално се появи на Engadget на Сря, 22-ри декември 2010 година 08:47:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink BBC News | източник Playbutton | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар