сряда, 22 декември 2010 г.

Великобритания наградата купува 750 000 щатски долара на собствената си музика от качи използват крадени кредитни карти

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/22/uk-teen-buys-750-000-of-his-own-music-from-itunes-using-stolen/:
А наградата за Обединеното кралство на име Ламар Джонсън наскоро се признае за виновен за едно обвинение за заговор за измама. Неговото престъпление? Изглежда, че той и групата му (както в музикален смисъл и в "Робин Худ" чувство), използвани откраднати кредитни карти, за да закупите нещо като $ 750,000 на стойност на собствената си музика от Amazon, така и качи се съхранява между януари 2008 и юни 2009 година. Няма по кажете колко групи ще са спечелили от авторски права, както и името на групата не е била разкрита (повярвайте ни, ние погледна), но нещо ни казва, че те вероятно записани дъбстеп. Също така, нещо, което ни казва, че - от авторските и лицензионните възнаграждения ще трябва да бъдат изплатени на някой с по банкова сметка - това е болезнено лесен случай за прокуратурата да се справи. Докато Джонсън ще намерите присъдата си прикрепени към 5-години затвор, че в момента служи за тежка телесна повреда, ще останат до 12-те "група" ще трябва да почака, докато не се яви в съда през януари да открият съдбата си.

Великобритания наградата купува $ 750 хиляди на собствената си музика от качи използват крадени кредитни карти първоначално се появи на Engadget на Сря, 22-ри декември, 2010 00:47:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Daily Mail | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар