сряда, 22 декември 2010 г.

Bang & Olufsen добавя WiFi за отдалечен контрол Beo6, не мисля да го споменавам

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/22/bang-and-olufsen-adds-wifi-to-beo6-remote-control-doesnt-think-t/:
Не беше лесно, но ние най-накрая успя да забележите няколко разлики между старата Beo5 дистанционно управление и Olufsen ново Beo6 Bang &, че просто се появи на & O's страници B. Като начало, хиперболичен страницата на продукта за контролера е дума по дума копие на стария, но с всяко копие на "5" заменя с "6". Ръководството потребител все още не дава много помощ или се посочва, че "Beo6 е напълно съвместим с Beo5" чак до използват еднакви менюта и контрол. И така, какво ново? Е, новият "настройката за безжична връзка" глава изглежда да е представа, показваща, че Beo6 може да се свърже към вашата мрежа WiFi да се даде възможност 2-пътен контрол с други Bang & Olufsen продукти, поддържащи 2-комуникация - естествено, те не са изброени и всяка конфигурация на контролера, ще трябва да се извърши от B & O търговец на дребно. В момента е успял да изкопае една стара статия от BeoWorld твърди, че Beo6 ще разполагат с докосване (налягане, като Beo5) чувствителен екран да се показва информация като обложки и етикети данни, както и веднага след като е BeoSound 4 Encore B & O и BeoSound 5 може да подкрепа на това. Макар че този вид продукт недоумение ще бъде чук срещу друга на потребителите основните електронни дистанционно, B & O собствениците могат да отдъхват спокойно, знаейки, че си служител човек ще подреди всичко.

Bang & Olufsen добавя WiFi за контрол Beo6 дистанционно, не мисли, че говори той първоначално се появи на Engadget на Сря, 22-ри Декември 2010 год 05:19:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник BeoWorld , B & O , B & O (Google кеш) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар