сряда, 22 декември 2010 г.

Acer Android на таблетка (и жироскоп) показаното на видео

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/22/acers-android-tablet-and-its-gyroscope-previewed-on-video/:
Въпреки че Acer не е готов да ни пуснат мощност на своя предстоящи Android таблетки На пресконференция миналия месец , той прилича на компанията просто не са един и същ вид контрол върху нейните партньори или служители. Три клипове от това, което изглежда е на Acer 10-инчов андроид таблетка се промъкват в YouTube, и не само, че шисти включен, но кадри предвижда доста ясна разгледаме някои от потребителски приложения за Android Acer. Целият интерфейс изглежда като тя все още е в бета етап и самия видеоклип изглежда, че е някакъв вътрешен тест демо - не забравяйте Acer планира да превози тези с хексагонална структура, през април - но компанията изглежда е каша наоколо с жироскоп, базирани превръща страница и някои уникални увеличение жестове в рамките на снимката /, д-приложение за преглед. Ние ако приемем, че таблетката работи Froyo, тъй като има един бърз поглед на стартовия екран и ап чекмедже в първото видео, но освен, че ние сме много на загуба за подробности тук. Хит на почивка за трио на видео клипове и да ги виждат всички за себе си. О, и Acer, ако ни изпратите една страна, ние обещаваме да отидете по-лесно на екрана (виж 0:12 на видео три) от тази жена ... просто казвам!

Продължавам четене на Acer Android таблетка (и жироскоп) показаното на видео

Acer Android на таблетка (и жироскоп) показаното на видео първоначално се появи на Engadget на Сря, 22-ри Декември, 2010 16:06:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Engadget китайски | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар